Az Apple a legnagyobb sztárokat vonta be legújabb szolgáltatása hirdetésébe

Az Apple nem bízta a véletlenre az Apple TV Plus platformjának terjesztését. Szerencsére se Steven Spielberg, se Jennifer Aniston, sem a többi nagy név nem mondott nemet. Nézzük, mi lett belőle!

A világhírű tech cég májusban vezeti be legújabb szolgáltatását, az Apple TV Plust. Mivel az Apple eddig se kicsiben gondolkodott, és mindig meglepte a nagyközönséget valami újjal, streaming felületének népszerűsítését is a legnagyobb amerikai sztárokra bízta.

steven spielberg
A rendező is vállalta a felkérést / Fotó: The Daily Dot

Steven Spielberg, Jennifer Aniston mellett Sofia Coppola, Hailee Steinfeld és M. Night Shyamalan is szerepel az Oscar-díjas Emmanuel Lubezki rendezte kisfilmben. A fekete-fehér Storytellers címre keresztelt alkotásban a mesélés művészetét és annak szenvedélyét mondják el a szereplők. Vagyis a filmkészítés lényegét, amire az Apple nagyon jól ráérzett.

Spielbergtől a következő mondatok hangoznak el:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A félelem jó. Legalábbis nekem az. A bukásól való félelem egyfajta folyadék, oktán, amely folyamatosan a mélység szélén tart, de ugyanakkor nem teszi tönkre a karrierem[/perfectpullquote]

– mondja a rendező.

Elárverezik Steve Jobs ereklyéjét, a kézzel írott hirdetését – Fotó

Nehéz elképzelni, hogy a több milliárd dolláros nyereséget termelő Apple cég alapítója Steve Jobs, anno kézzel írt hirdetéseket készített, hogy eladja első számítógépét 75 dollárért. Sajtóinformációk szerint Mark Zuckerberg azért döntött így, mert Tim Cook, az Apple-vezér néhány hónapja kritikát fogalmazott meg a Facebookkal szemben.

Aki előfizet az Apple TV Plus szolgáltatásra, MAC készüléken, iPhone-on és Apple TV-n keresztül is elérheti a tartalmakat.

Nézd meg a reklámot!

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból