A Her Voice Over Boys, vagy ahogy mindenki ismeri, a HVOB Magyarországra látogat. És nem, ez nem január 8-ai cikkünk, amikor is először látogatott hazánkba. Túl jó volt, hogy ne jöjjön el megint!

Végre kipipálhatta az Akvárium Klub a HVOB-t is a listájáról, ennek eredményeképpen pedig nem meglepően telt házas buliban csapathattuk. Várható volt, hogy valamelyik fesztiválra idén is Magyarországra látogat a népszerű formáció, de azt végképp nem gondoltuk volna, hogy az év eleji koncert után három hónappal ismét láthatjuk. Azonban most nem a Kishallban, hanem a Nagyhallban — ezen sem lepődünk meg, ugye? 

Itt egy videó, hogy megnézzétek, milyen is volt az a koncert:

Anna Müller hangját hallani mindig libabőrös élmény, nyugodtan állíthatom, hogy nem csak számomra. Bármilyen lelkiállapotban is legyek, egyetlen pillanat alatt tud egy sokkal élettelibb, produktívabb létsíkra juttatni, nem mellékesen folyamatosan a nyár előszelét sodorja agytekervényem minden zegzugába.

Zenéjük januárban is működött. Rendelkeznek mostmár annyi fülbemászó darabbal, hogy simán képesek másfél órára folyamatosan odaszegezni az ember figyelmét és érdeklődését. Egyszerűen szüksége van a lelkünknek arra, hogy időről időre halljuk őket, azt a kellemet, profizmust, sallangmentességet, nyugalmat, egyedi hangzást, amik mind-mind a sajátjaik.

121792
Fotó: Music Server

A HVOB második, Trialog (2015) című nagylemezét egy sor nemzetközi fellépés és telt házas koncert követte mind a hat földrészen – többek közt a Burning Man fesztiválon, a Boiler Room kereteiben, illetve a párizsi ARTE koncerten mutatták be az új felvételeket.

A producerpáros most harmadik nagylemezük, a Silk megjelenésére készül. Az album HVOB saját Tragen Records nevű kiadójának első megjelenéseként 2017 márciusába kerül a boltokba.

Ez az első alkalom, hogy HVOB más közreműködőkkel együtt készít nagylemezt: Paul Wallner és Anna Müller egy harmadik, különleges művésszel együtt írta a Silk lemez dalait, és látta el annak produceri teendőit, egy új, sötét hangzást kölcsönözve a HVOB-nek. Sőt, a közreműködők a turnén is velük tartanak: áprilistól különleges hang- és fénytechnikával látogatnak el 15 európai nagyvárosba.

Ettől a tracktől 5:54 percig mindig libabőrösek vagyunk, ha meghallgatjuk. Ez a HVOB legfrissebb videója, amelyet feltöltöttek a YouTube-ra. Ahogy fentebb írtuk, a közreműködők is velük tartanak a koncertre, szóval merjük remélni, hogy Winston Marshall is.

#facebook | #instagram | #youtube

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. 04. 29. – 20 óra

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

Jegyár: 4. 000 HUF

Jegyelővétel: ITT

Címlapfotó: Tracks

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet