Araceli Sotelo egyedül töltötte műszakát egy Illinois állami Subway-étteremben, amikor egy fegyveres férfi próbálta kirabolni a gyorséttermet. A nő elüldözte, majd miután elterjedt a videó az esetről, kirúgták az állásából.

Araceli Sotelo-t jutalom helyett kirúgták, és már hazamenni is fél

Araceli Sotelo hamar felmérte, a rabló kisebb nála, így rátámadott. A dulakodás közben a férfi elejtette fegyverét, Sotelo pedig azzal addig ütötte a támadót, amíg az ki nem menekült az étteremből. A tolvaj azonban megszerezte Sotelo táskáját.

Az esetet rögzítette a biztonsági kamera, és a felvételt először egy helyi bűnügyi Facebook-oldalon, majd később Sotelo TikTok-oldalán is megosztották. A nő elmondása alapján a főnökei ezután menesztették állásából, hogy a hír ne jusson el a vezetőséghez.

TikTok

No Description

Azonban a videó kilencmilliónál is több megtekintést ért el, és az országos sajtó is felkapta a hírt. A Subway közölte, hogy vizsgálatot indítottak az ügyben.

Sotelo elmondása alapján fél hazamenni, mivel a támadót nem kapta el a rendőrség, és a táskájával együtt az iratait is ellopta, tehát tudhatja, hol lakik.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet