Ariana Grande másfél év után hozzáment párjához, Dalton Gomezhez.

A jeggyűrűt Ariana Grande férje tervezte

Ugyan az esküvőt május 15-én tartották, Ariana Grande két hetet várt a bejelentéssel. Ezúttal azonban egy halom képet osztott meg közösségi felületein a rajongókkal. 

Dalton Gomez végzettsége szerint ingatlanügynök, ennek köszönhetően ismerkedett meg az énekesnővel. Grande ugyanis el akarta adni Los Angeles-i házát, amiben a férfi segített neki. A 7 rings énekese nem sokkal az első találkozásuk után beleszeretett Gomezbe, a The National News cikke szerint. 

Ariana Grande Dalton Gomez
/ Fotó: Ariana Grande Hivatalos Instagram-Oldala

A pár 10 hónap együttélés után jelentette be, hogy összeházasodik. A ceremónia a napokban megrendezésre került szűk keretek között – egyes források szerint 20 fő – a pár közös otthonában, Kaliforniában. Gomez tervezte mind az eljegyzési , mind a jegygyűrűket, írja a Teen Vogue.

A Grammy-díjas énekesnő a bejelentő fotókon keresztül minimális betekintést enged a készülődés fázisaiba, emellett pedig a dekorációt és a boldogító igen utáni első csókot is megosztotta a követőkkel. 

Élete egyik legfontosabb eseményének megosztása rekordot is döntött Instagramon.

A közösségi oldal történetében Grande esküvői fotója érte el a leggyorsabban a 10 millió lájkot (1 óra 41 perc). És hol van az már? Cikkünk megjelenéséig 23 919 553-nél jár a lájkszámláló.

Köztük van több híresség is, mint Katy Perry és Khloé Kardashian, akik szintén osztoznak Grande és Dalton Gomez örömében.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet