Anyukájától kapta érte a legnagyobb bókot.

Ki ez a lány?

A karanténos időszak alatt fodrászunktól, kozmetikusunktól és manikűrösünktől is kénytelenek vagyunk elszigetelődni, így az interneten keringő, járvány utáni kinézetünkről szóló mémek nem teljesen légből kapottak. Ariana Grande egy teljesen natúr fotóval lepte meg követőit a közösségi oldalán.

Ariana Grande Haja
Ariana Grande / Fotó: Ariana Grande Twitter

A karantén alatt Ariana Grande szögre akasztotta ikonikus hosszú póthaját és bevállalta a közösségi oldalán, hogy megmutatja eredeti, hullámos fürtjeit. A rajongók megőrültek érte, írja a People.

Ariana Grande reszketett és sírt, miután legnagyobb bálványával duettezett

Barbra Streisand chicagói koncertjén a No More Tears (Enough is Enough) számot nem egyedül, hanem Ariana Grande-val együtt énekelte el. A közönség hatalmas ovációval fogadta az angol énekesnőt, amikor kivonult a színpadra elénekelni a kései Donna Summer részét az 1979-es slágerben. Nemrég írtunk arról, hogy Lana Del Rey új lemezt ad ki, ami a Norman Fucking Rockwell címet viseli.

„Ezt nézzétek!” – írta a kép mellé Grande, aki eddig nem gyakran mutogatta meg természetes hullámos haját.

No Title

get a load a dis pic.twitter.com/2SPx6f3fbA

Nem sokkal azután, ahogy kikerült a fotó a Twitterre, Grande édesanyja, Joan Grande egy kedves üzenetben reagált a lánya posztjára.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A természetes hajad/fürtjeid egy külön világ… Csodálatos szépség vagy kívül és belül is / akár kisminkelve vagy természetes módon… Szeretlek…[/perfectpullquote]

– írta a közösségi oldalon Grande mama. Aztán, egy másik, szintén teljesen anyai elfogultságtól mentes kommentben még hozzáfűzte: „Több mint elbűvölő.”

Ariana Grande – 7 rings (Official Video)

Official video by Ariana Grande performing “7 rings” – available now: https://ArianaGrande.lnk.to/tun-albumPV Subscribe for more official content from Ariana…

Az énekesnő rajongói természetesen osztották az anyukája szavait, és teljesen elözönlötték az énekesnő Instagram- és a Twitter-fiókját, hogy kifejezzék, mennyire imádják, hogy végre láthatják a sztár valódi frizuráját.

„A VALÓDI HAJAD !! ez eddig a kedvenc képem rólad” – lelkendezett egy rajongó a Twitteren.

„Elakadt a szavam…. olyan jól nézel ki és a hajad is nagyon szép” – írta egy másik követő.

A Waitress című Broadway-musical sztárja, Katharine McPhee is reagált: „Omg csodálatos! ”

A haja is milyen

Grande legutóbb 2019 novemberében mutatta meg a természetes frizuráját a rajongóinak, amikor is egy Instagram-sztoriban a műhaja nélkül jelent meg. „Szuper a hajad. Mikor látunk majd a színpadon is így?” – érdeklődött egy rajongó.

Hoppá, így néz ki Ariana Grande igazi haja, póthaj nélkül

Ariana Grande korunk egyik legfelkapottabb popsztárja. De ő az, akivel összemosódott a hosszú lófarok stílusjegy is. Sosem csinált nagy titkot abból, hogy nem igazi, hanem póthaj. Olyannyira nem rejti véka alá, hogy a 7 Rings dalában kifejezetten kérkedik vele, hogy még a haját is vette – mert megteheti.

Korábban 2019 februárjában is a műhaj nélkül mutatkozott, amikor elmagyarázta a követőinek, hogy éppen próbálja lenöveszteni a haját, mert a szőkítés tönkretette.

„Előbb le kell nőnie a tavalyi kiszőkítés nyomainak. De már úgy néz ki, hogy félig visszanőtt ” – válaszolt a Twitteren a rajongónak a sztár.

Ariana Grandénak, úgy tűnik, meglehetősen bonyolult a viszonya a saját hajával. Korábban már elmondta, hogy volt egy szőkítési kísérlete, mielőtt tűzpirosra festette volna a Nickelodeon csatorna Sam & Cat című sorozatának kedvéért.

Sam & Cat theme song

I created this video with the YouTube Video Editor (http://www.youtube.com/editor)

„A hajam annyira rossz állapotban van, hogy teljesen nevetségesen nézek ki, amikor kiengedem. Elhiszem, hogy már nagyon unjátok, hogy mindig ugyanazt a frizurát hordom, de jelenleg ez az egyetlen működőképes megoldás (és évek óta először érzem magam jól a bőrömben)” – üzente a rajongóknak Grande.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet