Hallgatom Ariana Grande és Justin Bieber tagadják a Tekashi 6ix9ine...

Ariana Grande és Justin Bieber tagadják a Tekashi 6ix9ine által felhozott vádakat

Promóció

Az amerikai rapper, Tekashi 6ix9ine azt állítja, hogy Ariana Grande és Justin Bieber 30 ezer példányt vásároltak saját jótékonysági duettjükből, hogy az amerikai toplista élére kerüljenek.

Az adatokat a Billboard is valósnak találta

Promóció
- Advertisement -

Justin Bieber korábban a feleségét, Hailey Baldwint védte meg az online kritikáktól, most pedig saját és zenésztársa érdekében kell helytállnia. Ariana Grande és Bieber visszautasítja Tekashi 6ix9ine állításait, miszerint bevásárolták volna magukat a Billboard slágerlista élére, írja a The Guardian.

Justin Bieber és Ariana Grande / Fotó: CNN

A különc rapper ugyanis azt állítja, hogy a két sztárt képviselő Scooter Braun harmincezer példányban vásárolt a legújabb jótékonysági kislemezükből a Stuck With U című albumból. Továbbá a rapper azt is kijelentette, hogy az ő Gooba című albumát alulértékelték és valójában a harmadik helyet szerezte meg a listán.

Ariana Grande & Justin Bieber – Stuck with U (Official Video)

SB Projects along with longtime clients Ariana Grande and Justin Bieber release “Stuck with U” to benefit First Responders Children’s Foundation: https://stu…

Bieber Instagram-sztoriban válaszolt 6ix9ine állításaira. Állítja, hogy az amerikai adatszolgáltató vállalat, a Nielsen ellenőrizte a Billboard számait és minden vásárlást legálisnak találtak, mert “a rajongók csodálatosak és megvették az albumot”.

A bevételeket jótékony célra ajánlja a sztárpáros

„Összességében a Stuck With U 28,1 millió streaming letöltést, 26,3 millió rádióhallgatót ért el és 108 millió eladást produkált, míg a Gooba 55,3 millió streamelést, 172 ezer rádióhallgatót és 24 ezer eladást produkált. A számok alapján kerültek rangsorolásra a dalok a Hot 100-as listán ezen a héten” – áll a Billboard nyilatkozatában.

Tekashi 6ix9ine a The Times Square-en hirdeti, hogy szabadult a börtönből

Tegnap, csütörtökön hatalmas óriásplakáton hirdette magát Tekashi 6ix9ine New York-i rapper, hogy kiszabadult a börtönből. Mindezt nem kisebb platformon, mint a The Times Square-en tette. Mint megírtuk, a koronavírus-járvány miatt hamarabb engedhetik ki, járhatja az utcákat és zenélhet. “A király visszatért” – olvasható a reklámon, miközben a rapper egy hatalmas szivárvány színű kabátban feszít.

Az adatok alapján tehát a börtönből frissen szabadult Tekashi 6ix9ine-nek el kell fogadnia, hogy Bieber megelőzte őt a rangos listán. A rappert egyébként nemrég engedték ki annak okán, hogy asztmájára panaszkodott, így a bűnöző énekes házi őrizetbe kerülhetett. Viszont a szabadlábának első napján máris költöznie kellett, akkora bakit követett el. Tekashi a The Times Square-en is hirdette új dalát, szabadulását és születésnapját olyan szlogennel, hogy “a király visszatért”.

6IX9INE- GOOBA (Official Music Video)

STREAM/DOWNLOAD GOOBA: https://cmg.ffm.to/GOOBA Director- CanonF8, David Wept & 6ix9ine EP/Producer- Omar Reynoso & David Wept DP- Franklin Ricart Editor- 6i…

Bieber lemezének bevételeiből egy gyermekeket segítő alapítvány, a First Responders Children’s Foundation részesül. A szervezet olyan gyerekeknek nyújt segítséget, akiknek a tűzoltó szülei bevetés közben sérültek vagy haltak meg.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3