Az amerikai rapper, Tekashi 6ix9ine azt állítja, hogy Ariana Grande és Justin Bieber 30 ezer példányt vásároltak saját jótékonysági duettjükből, hogy az amerikai toplista élére kerüljenek.

Az adatokat a Billboard is valósnak találta

Justin Bieber korábban a feleségét, Hailey Baldwint védte meg az online kritikáktól, most pedig saját és zenésztársa érdekében kell helytállnia. Ariana Grande és Bieber visszautasítja Tekashi 6ix9ine állításait, miszerint bevásárolták volna magukat a Billboard slágerlista élére, írja a The Guardian.

Justin Bieber Ariana Grande
Justin Bieber És Ariana Grande / Fotó: Cnn

A különc rapper ugyanis azt állítja, hogy a két sztárt képviselő Scooter Braun harmincezer példányban vásárolt a legújabb jótékonysági kislemezükből a Stuck With U című albumból. Továbbá a rapper azt is kijelentette, hogy az ő Gooba című albumát alulértékelték és valójában a harmadik helyet szerezte meg a listán.

Ariana Grande & Justin Bieber – Stuck with U

SB Projects along with longtime clients Ariana Grande and Justin Bieber release “Stuck with U” to benefit First Responders Children’s Foundation: https://stu…

Bieber Instagram-sztoriban válaszolt 6ix9ine állításaira. Állítja, hogy az amerikai adatszolgáltató vállalat, a Nielsen ellenőrizte a Billboard számait és minden vásárlást legálisnak találtak, mert “a rajongók csodálatosak és megvették az albumot”.

A bevételeket jótékony célra ajánlja a sztárpáros

„Összességében a Stuck With U 28,1 millió streaming letöltést, 26,3 millió rádióhallgatót ért el és 108 millió eladást produkált, míg a Gooba 55,3 millió streamelést, 172 ezer rádióhallgatót és 24 ezer eladást produkált. A számok alapján kerültek rangsorolásra a dalok a Hot 100-as listán ezen a héten” – áll a Billboard nyilatkozatában.

Tekashi 6ix9ine a The Times Square-en hirdeti, hogy szabadult a börtönből

Tegnap, csütörtökön hatalmas óriásplakáton hirdette magát Tekashi 6ix9ine New York-i rapper, hogy kiszabadult a börtönből. Mindezt nem kisebb platformon, mint a The Times Square-en tette. Mint megírtuk, a koronavírus-járvány miatt hamarabb engedhetik ki, járhatja az utcákat és zenélhet. “A király visszatért” – olvasható a reklámon, miközben a rapper egy hatalmas szivárvány színű kabátban feszít.

Az adatok alapján tehát a börtönből frissen szabadult Tekashi 6ix9ine-nek el kell fogadnia, hogy Bieber megelőzte őt a rangos listán. A rappert egyébként nemrég engedték ki annak okán, hogy asztmájára panaszkodott, így a bűnöző énekes házi őrizetbe kerülhetett. Viszont a szabadlábának első napján máris költöznie kellett, akkora bakit követett el. Tekashi a The Times Square-en is hirdette új dalát, szabadulását és születésnapját olyan szlogennel, hogy “a király visszatért”.

6IX9INE- GOOBA (Official Music Video)

STREAM/DOWNLOAD GOOBA: https://cmg.ffm.to/GOOBA Director- CanonF8, David Wept & 6ix9ine EP/Producer- Omar Reynoso & David Wept DP- Franklin Ricart Editor- 6i…

Bieber lemezének bevételeiből egy gyermekeket segítő alapítvány, a First Responders Children’s Foundation részesül. A szervezet olyan gyerekeknek nyújt segítséget, akiknek a tűzoltó szülei bevetés közben sérültek vagy haltak meg.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet