Ariana Grande közösségi oldalán emlékezett meg a négy évvel ezelőtt történt tragédiáról, amelyen huszonkét fiatal rajongója vesztette életét.

Méhekkel emlékezett a manchesteri fiatalokra

A friss házas énekesnő, Ariana Grande a tragédia negyedik évfordulója alkalmából megemlékezett arról a huszonkét áldozatról, akik 2017. május 22-én manchesteri koncertjén történt robbantásban vesztették életüket. 

Grande Instagram sztorijában biztosította követőit, hogy mindig emlékezni fog a terrortámadásban elhunytakra, és mindig nehéz számára ez a nap. Megható sorai mellett egy méhek alkotta szív alatt felsorolta az áldozatok nevét is, írja a CNN.

Ariana-Grande-Manchesteri-Terrortamadas-Robbantas-Dangerous-Woman-Tour
Ariana Grande a Dangerous Woman nevű turnéján, 2017-ben / Fotó: Kevin Mazur / Getty Images

„Bár a gyász mindig velünk van, a vele való kapcsolatunk folyton változik, és másképp nyilvánul meg minden nap… de tudom, hogy sosem fogom tudni könnyen túltenni magam az évfordulókon. Szeretném, ha tudnátok, hogy ma rátok gondolok. Manchester, ma és mindig veled van a szívem” – írta a 27 éves sztár.

Ariana Grande concert bombing in Manchester | Explosion kills at least 19

A reported explosion at the Manchester Arena soon after the concert was over sent people in the crowd running for the doors.

A méhek Manchester városának jelképei, az ipari múltjára utalva még a címerébe is bekerült hét méhecske. A bombatámadás első évfordulóján az énekesnő egy méhet tetováltatott a bal füle mögé.

Ariana Grande férjhez ment

A robbanás nem sokkal azután történt a Manchester Arénában, miután Grande befejezte fellépését, és a rajongók elkezdtek távozni az épületből. A többszáz embert megsebesítő szerkezet a csarnok előterében robbant fel.

A manchesteri rendőrség szerint öngyilkos merénylő robbantott. 2020 májusában a merénylő bátyját huszonkétrendbeli gyilkosságért, egyrendbeli gyilkossági kísérletért valamint a gyilkos eszköz elkészítésében való bűnsegédletért ítélte el a bíróság.

Grande tavaly ilyenkor George Floyd halála után is több hírességgel kiállt a Black Lives Matter mozgalom tüntetői mellett, korábban pedig elítélte a Georgia állambeli abortusztörvényt is.

A sztár, aki nyilvánosan csak hosszú egyenes, copfba fogott  póthajjal mutatkozik, egy héttel az évforduló előtt, május 15-én ment férjhez szerelméhez, Dalton Gomez ingatlanügynökhöz.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet