Donlad Trump eddig is tett meglepő kijelentéseket, megkérdőjelezve, alkalmas-e az elnöki posztra. Legutóbb Arnold Schwarzenegger Kalifornia egykori kormányzójáról állította, hogy meghalt, ami természetesen nem igaz. A Terminátor sztárja visszavágott a bizarr hír kapcsán.

Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke érdekes kijelentést tett nemrég. Állítása szerint Arnold Schwarzenegger meghalt, amire nyilvánvalóan a színész, egykori kormányzó is felkapta a fejét. Trump elnökkel kapcsolatban egyébként is minden hétre jut egy érdekes hír, és ha nem is róla, akkor a feleségéről, Melaniáról biztosan cikkeznek a lapok.

Arnold Schwarzenegger
Ez Bizony Tényleg Ciki / Fotó: Monster Gif

A Fehér Ház szociális média találkozóján Trump azt mondta a sajtónak, hogy Schwarzenegger halott. Egy Twitter bejegyzésben Hunter Walker, a Yahoo News Fehér Házzal kapcsolatos hírek tudósítója elárulta, hogy az elnök az Apprentice (amerikai valóságshow – a szerk.) minősítéséről beszélt, amikor a szóban forgó hírt mondta az egykori színészről.

Arnold Schwarzenegger a fő attrakció Stan Lee Szuperhősök óvodájának

A Genius Brands International elindította az új animációs TV sorozatát Stan Lee’s Superhero Kindergarten (Stan Lee: Szuperhősök óvodája) Arnold Schwarzenegger rel, írja a . „Nem csak vicces és kalandos eseményeket mutat be a Stan Lee: Szuperhősök óvodája, hanem közben fontos tanulságok is vannak benne.

Mint tudjuk, Schwarzenegger nem halt meg, sőt, nagyon is él, ennek hála vissza is vágott az elnöknek.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Még mindig élek. Szeretné összehasonlítani az adóbevallásokat?[/perfectpullquote]

– írta a színész.

A kommentek alapján sokan élvezik ezt a visszavágást, és egyesek Schwarzeneggerre szavaznának mint elnök.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet