Arnold Schwarzenegger a fő attrakció Stan Lee Szuperhősök óvodájának

Stan Lee halála előtt több projekten is dolgozott, Arnold Schwarzeneggerrel most animációs formában valósul meg az egyik.

A Genius Brands International elindította az új animációs TV sorozatát Stan Lee’s Superhero Kindergarten (Stan Lee: Szuperhősök óvodája) Arnold Schwarzeneggerrel, írja a Variety.

arnold schwarzenegger stan lee rajzfilm
Stan Lee nem csak színészként tisztelte Arnold Schwarzeneggert, hanem egy valódi hősként is / Fotó: Men’s Healsth

„Nem csak vicces és kalandos eseményeket mutat be a Stan Lee: Szuperhősök óvodája, hanem közben fontos tanulságok is vannak benne. Kifejezetten büszke vagyok arra, hogy nem csak arra tanítom a gyerekeket, hogy miként használják a szuper-erejüket, hanem emellett világszerte kaphatnak leckét a gyerekek az egészség, a testmozgás és a táplálkozás fontosságáról is”– mondta a a volt kormányzó.

marvel univerzum története
Marvel-univerzum / Kép: GeekTyrant

Ez az animációs sorozat volt Stan Lee egyik kiemelt projektje a halála előtt, amelynek Schwarzenegger az egyik executive producere. Illetve a hangját kölcsönzi az egyik főszereplőnek Arnold Armstrongnak, aki egy átlagos testnevelő tanár volt, mielőtt szuperhősi képességekre tett szert és így lett Captain Courage, azaz Bátorság kapitány, aki a Föld egyik legnagyobb védelmezője. Miután elveszíti szupererejét óvó bácsiként, gondoskodik a jövő szuperhőseinek nevelésérő. A karakter nagyon is passzol tehát Schwarzeneggerhez.

Halála előtt Stan Lee új szuperhőst alkotott, a nevét is tudni lehet

Stan Lee alig néhány napja hunyt el 95 éves volt, tüdőgyulladásban. Ez azt is jelentette a szuperhős-rajongóknak, hogy nem lesz új karakter a Marvel-univerzumban. Azonban Stan Lee lánya a TMZ-nek adott interjújából kiderült, hogy az apja halála előtt egy új hős megalkotásán dolgozott. Mint megtudtuk, Dirt Man a karakter neve, aki J.

Stan Lee nem csak színészként tisztelte Arnold Schwarzeneggert, hanem egy valódi hősként is, így mindig is őt képzelte el erre a szerepre. Stan Lee Hollywood és a pop-kultúra egyik valaha ismert legnagyobb alkotója volt, olyan hősöket köszönhetünk neki, mint Pókember, X-Men, Vasember, Fekete párduc, Hihetetlen Hulk, Amerika kapitány, a Bosszúállók és még számtalan képregényhős.

“Büszkék vagyunk rá, hogy tovább vihetjük a szellemiségét, azzal, hogy egy új, gyerekeknek szóló szuperhős franchise-t alkothatunk egy szintén ikonikus hőssel, Arnold Schwarzeneggerrel, a Stan Lee: Szuperhősök Óvodájával” – nyilatkozta a Genius Brands International vezetője Andy Heyward.

kindergarten superhero stan lee
Schwarzenegger a hangját kölcsönzi Arnold Armstrongnak / Fotó: Deadline

Az alkotók remélik, hogy a gyerekekkel együtt szüleik és évezni fogják a sorozatot, ami pedig még egyedibbé teszi, hogy Stan Lee animációs formában minden epizódban feltűnik majd.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból