Árpa Attila elárulta, neki is nehéz volt túllépnie az indulatain, de soha nem bántott nőt fizikailag, kivéve, ha kifejezetten kérte.

Árpa Attila Shane Tusup és Szabó Zsófi szakítása kapcsán nyilatkozott saját indulatairól, mivel a pletykák szerint az úszóedző dühkitörései vetettek véget a kapcsolatnak, írjaSzeretlek Magyarország.

Nehéz egy nárcisztikus pszichopatának elmagyarázni, hogy igaza van, vagy rosszul reagált valamire. Az indulataimon nekem is túl kellett lépnem.

“Meg kellett tanulni a saját igazságomhoz való ragaszkodást és büszkeségemet. Én is tudok indulatos és hirtelen haragú lenni: akkor történik, ha szándékosan bántani akarnak, felidegesítenek vagy igazságtalanságot érzek” – mondta, hozzátéve, hogy percekkel később meg is bánja a kirohanásait, és ilyenkor bocsánatot kell kérni, és belátni, hogy túlreagálta a helyzetet.

Az önfegyelmet, a racionális gondolkodást elő kell venni, amikor elhomályosít a düh. Engem is nehéz megállítani, de bántani soha nem bántottam még nőt fizikailag, kivéve, ha kifejezetten kérte, de ez más téma

– árulta el.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet