Árpa Attila elárulta, milyen módszerrel érte el, hogy magasabb végkielégítést kapjon, miután 2003-ban távozott az RTL egyik vezetői pozíciójából.

Árpa Attila Fiala János Keljfel Jancsi! című YouTube-műsorában vendégeskedett, ahol az RTL Klubtól való távozásáról is beszélt, ahol kreatív igazgatóként és a ValóVilág produkciós igazgatójaként dolgozott 2003-ig, írjaBlikk.

A médiavállalat akkori vezérigazgatója Dirk Gerkens volt, a színész pedig egy általa írt könyvvel állított be hozzá, amiben az RTL Klub számára kínos részletekkel volt tele, és közölte vele, hogy az elválásuknak két útja van, vagy több végkielégítést kap és kihagyja a csatornáról szóló részleteket, vagy pedig megjelenteti a könyvet úgy, ahogy van.

Erre Gerkens először támadóan válaszolt, és azzal fenyegette, hogy ha nem lesz békés az elválás, akkor elintézi, hogy lejárató cikkek jelenjenek meg róla, de végül sikerült megegyezni, és Árpa szép összeggel távozott.

A pontos összeget nem árulta el, de annyit elmondott, hogy akkoriban az egyik filmjének költségvetésének kétharmada kijött belőle. A színész úgy értékelte visszanézve, hogy talán túl erős szó a zsarolás kifejezés, és véleménye szerint jó kompromisszum született, amivel mindenki jól járt.  

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet