Több, mint 30 kortárs és klasszikus galéria, aukciósház és műtárgykereskedő kiállító várja az érdeklődőket 2022. március 3. és 6. között az Art and Antique művészeti vásáron. Az immár negyedik alkalommal megrendezett seregszemle új helyszínen, a budapesti Bálnában várja a művészetek szerelmeseit.

Pályakezdő és már elismert kortárs alkotók munkáit lehet megvásárolni

Az Art and Antique művészeti vásáron a Virág Judit Galéria és Aukciósház, a Molnár Ani Galéria, a Kálmán Makláry Fine Arts Galéria, az Erdész Galéria és Design, Faur Zsófi Galéria, Vintage Galéria, a Nagyházi Contemporary, az Initio Fine Arts, az Einspach Fine Art & Photography, a Deák Erika Galéria, a Bodó Galéria és Aukciósház, a MissionArt Galéria, Kisterem Galéria, a Nudelman Numismatica & Fine Arts, Neves Kor-Társ Galéria, a Nemes Galéria, és az ART•V22 állít standot.

A vásáron pályakezdő és már elismert hazai kortárs művészek munkáit lehet megvásárolni. Többek között megtalálható lesz Konok Tamás, Haász István, Botos Péter, Wolsky András, Moholy-Nagy László és Rippl-Rónai József munkái.

Kiállít továbbá a galériák között a BÁV Aukciósház, a Freyler ART Gallery, az Inda Gallery, a Suri Art Gallery, a Viltin Galéria és a November Galéria is. A képzőművészet mellett számos antik tárgyat felvonultató kiállítóhely is képviselteti magát, így az Opera Antikvitás, a NeoDeco Lakásgaléria, a Forma Boutique, a Fabrika Studio, a Bernabo Art Furniture és az Artcore Antik & Design.

Az Art and Antique művészeti vásár jótékonysági aukcióval is kiegészül

Idén az Art and Antique művészeti vásár jegyet váltói egymillió forint értékű, briliánssal díszített fehérarany nyakéket és hozzá tartozó fülbevalót nyerhetnek, melyet közjegyző jelenlétében sorsolnak ki.

A vásár kiegészül továbbá egy jótékonysági online aukcióval is, amelynek tárgyait a kiállító galériák ajánlották fel: az Axioart felületén március 6-ig lehet licitálni az árverésre, a befolyt összeget pedig az autizmussal élők támogatását célul kitűző Autistic Art Alapítvány számára ajánlják fel az autista lakóotthonok működésének támogatására.

Ebben az évben a látogatók között emellett egy egymillió forint értékű brilliáns nyakéket és fülbevalót is kisorsolnak. Aki belépőjegyet vásárol a kiállítás négy napja során, a belépőjegyével vehet részt a közjegyző által hitelesített sorsoláson.

A vásárra 2000 forint a belépő, a 18 éven aluliak számára azonban ingyenes. A vásár főtámogatója az Audi Hungaria Zrt., médiapartnere az Elle Dekor magazin.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet