Árulkodó lehet, hogyan szorítod ökölbe a kezedet

Mutatunk néhány ökölszabályt.

Az ember keze ökölbe szorul

Csak némi odafigyelés, és máris elég sokat megtudhatunk a körülöttünk élő emberekről. A testbeszéd rengeteget elárul bárki személyiségéről, és egy kis hozzáértéssel értelmezhetjük, így könnyebben szót érthetünk az emberekkel.

A Bright Side ezúttal azt vizsgálta, milyen következtetéseket vonhatunk le abból, ahogyan az emberek ökölbe szorítják a kezüket.

A hüvelykujj kerül felülre

Okol Szemelyiseg 1

Aki így tartja az öklét, tele van energiával. Folyton új benyomásokat és ismereteket hajszol, ráadásul mindezeket egyszerre és azonnal akarja megkapni. Ő az, aki nem bír nyugton ülni a tévé előtt. A legvégsőkig önzetlen és kedves, alig várja, hogy segíthessen. A tettei beszélnek helyette, megbízható, és ez sokak szimpátiáját és tiszteletét kivívja. Inspirálja és buzdítja a környezetét, így könnyen vezető válik belőle.

A hüvelykujjat szorítja az ujjaival

Okol Szemelyiseg 2

Hiába okos és beszél sokat, mégsem tud könnyen barátokra szert tenni. A környezete ezért hallgatagnak és komornak vélheti, de ha jobban megismerik, rájönnek, hogy nagyon kedves és sebezhető személyiséggel van dolguk. Kiválóan rátapint a problémák gyökerére, és azt is tudja, mi a megoldás. Ravasz és vág az esze, a legtöbbször jó döntéseket hoz. Ám gyakran túl sokat követel magától, ezért szoronghat.

A hüvelykujj a többi ujjra simul

Okol Szemelyiseg 3

Mottója, hogy mindenki a maga sikerének kovácsa, ő pedig általában a legnehezebb kalapácsot választja. Gyakorlatias, komoly, kitartó, mert tudja, hogy a kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét. Ugyanakkor a kudarctól való félelme miatt gyakran nem a legjobb döntéseket hozza, de igazándiból ez az egyetlen, ami megrengetheti az önbizalmát. Emiatt igényli mások jóváhagyását és elismerését. Barátai az őszinteségét, megbízhatóságát és logikus gondolkodását értékelik benne a leginkább. Mellette biztonságban érzik magukat és ezért szeretnek is a társaságában időzni. Támogatásukkal bármire képes lehet.

A kvázi lájkoló

Okol Szemelyiseg 4

Nagy tudása és sokoldalúsága ellenére szerény. Gyors észjárásának köszönhetően olyan ötletek sora jut eszébe, amelyek mások számára lehetetlennek tűnnek. Imádja felfedezni a világot, és ehhez meg is vannak a lehetőségei. Olykor azonban nehezére esik egy dologra koncentrálnia, mert mindent tudni szeretne. Ő a két lábon járó lexikon, akinek mindenki kikéri a tanácsát. Ugyanakkor meglehetősen zárkózott, tartózkodó személyiség, aki körültekintően válogatja meg a baráti körét.

Ha szeretnéd megtudni, milyen is egy introvertált személyiség egészen pontosan, olvasd el ezt a cikkünket!

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

napi 3 kave egeszseges, egeszseges kavet inni, kave ivas

Napi 3-4 csésze kávé még jót is tesz az egészségednek

A kávézás hátrányairól többet lehetett olvasni az elmúlt években, mint az előnyeiről. Ám a legfrissebb kutatások szerint sokkal több pozitív hatása van szervezetünkre, mintsem negatív, így kifejezetten egészséges szokásnak mondható.

jol ismert termek, jol ismert termekek korabban, jol ismert termekek a kezdetekben

10 jól ismert termék legelső példányai

Ezt a többször használható fogamzásgátló eszközt báránybőrből készítették Svédországban, az 1600-as években. A használati utasítása is fennmaradt, amiben azt írják, hogy meleg tejjel kell tisztítani, hogy elkerüljék a nemi betegségek terjedését.

haj egeszseg, haj apolasi tanacsok, haj apolasi tippek, egeszsegtelen haj5

8 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről

A hajhullás összefüggésben állhat az endokrin rendszerrel és az immunrendszerrel, de lehet a cukorbetegség jele is. Ezért célszerű mielőbb orvoshoz fordulni. Rögtön kétségbe esni azonban felesleges, mert lehet, hogy csak egyszerű vitaminhiányról vagy stresszről van szó.

egeszseges korom, korom egeszseg, beteg kormok tunetei

Így árulják el a körmeid, hogy mennyire vagy egészséges

A köröm alakja, felülete, színe a természetes körömnek gyakorlatilag ablak szervezetünk egészségi állapotára. A rajta észlelhető változásokra éppen ezért érdemes odafigyelni, hiszen nem csak tápanyaghiányt jelezhetnek, de akár olyan komoly betegség tüneteit is mutathatják, mint a rák.

Nincs több cikk