Nézem Walkman ASAP Ant többet sztorizott, mint kellett volna?

ASAP Ant többet sztorizott, mint kellett volna?

Promóció

A 10 éve alakult harlemi hiphopbanda, az ASAP MOB egyik tagja, ASAP Ant látogatott az A38 Hajóra. Az eseményre a Next Level programsorozat keretei között került sor, ahová ismertebb nemzetközi előadókat hívnak Budapest különböző klubjaiba. A sorozat következő vendége Kayzo lesz, aki szintén az Egyesült Államokból fog a hajóra érkezni.

Promóció
- Advertisement -

Az ASAP MOB formáció több mint tíz emberből áll, a tagok elég gyakran cserélődnek, az egyik alapító 2 éve halt meg drogtúladagolásban. A csoportosulás ismertebb előadói közé tartozik ASAP Rocky is, akinek a nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint a Peso vagy a Purple Swag. ASAP Ant 2012 óta része az ASAP MOBnak. A zenélésen kívül több dologgal is foglalkozik, van például egy saját deszkás brandje is, a Marino Infantry – igaz ő maga soha sem űzte a sportot.

Yamborghini High 🏎 #asapmob #asapant #nextlevelbudapest #a38nightlife #nextlevelfamily

149 Likes, 5 Comments – ▪️▪️Next Level Budapest▪️▪️ (@nextlevelbudapest) on Instagram: “Yamborghini High 🏎 #asapmob #asapant #nextlevelbudapest #a38nightlife #nextlevelfamily”

A buli, bár hangulatra nem volt panasz, zeneileg viszont elég gyenge színvonalat tudott csak felmutatni a rapper. Nem is lehet igazán koncertnek nevezni az eseményt annak ellenére, hogy ASAP Ant felvonultatott minden klasszikus elemet, amik kellenek egy fellépéshez: közönség aktivizálása, bodysurfing, szendvics, vodka, víz- és almaosztás a tömegnek. Ezzel nem is lett volna baj, ha több lett volna a zene és kevesebb a sztorizgatás. Két igen rövid (legfeljebb kétperces) szám között volt, hogy a rapper akár öt percet is beszélt, így inkább egy zenés stand up comedy volt az egész.

Mivel számai nagy részét ASAP Ant másokkal együtt rögzíti, lehetetlen egyedül előadni azokat; ez tovább rontotta az eseményt, mivel volt olyan track, ahol ő szinte csak nyögött, vagy egy két szót ismételgetett. Mindezek ellenére a közönség nagy részének úgy tűnt, hogy működött a koncert, ASAP Ant minden utasítását követték, őrjöngtek, mint ahogy azt egy jó koncerten szokás.

A koncert alig egy óra hosszúságú volt, ami nem is lett volna katasztrófa, ha ASAP Ant ezt az időt tartalmasabban tölti ki. Tavalyi slágerét a Set Dat Bitch Offot kétszer is lejátszotta (igaz, másodjára a remixelt változatot), az ottlévők nyilván ezt élvezték a legjobban, de azért egy ilyen hosszúságú koncerten nem biztos, hogy belefér egy track bárminemű ismétlése.

Walk in the spot. 🔥💸🙏👣😈 #asap #asapant #ygaddie #asapworldwide #asapmob #marinogang #a38 #nextlevel

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3