A 10 éve alakult harlemi hiphopbanda, az ASAP MOB egyik tagja, ASAP Ant látogatott az A38 Hajóra. Az eseményre a Next Level programsorozat keretei között került sor, ahová ismertebb nemzetközi előadókat hívnak Budapest különböző klubjaiba. A sorozat következő vendége Kayzo lesz, aki szintén az Egyesült Államokból fog a hajóra érkezni.

Az ASAP MOB formáció több mint tíz emberből áll, a tagok elég gyakran cserélődnek, az egyik alapító 2 éve halt meg drogtúladagolásban. A csoportosulás ismertebb előadói közé tartozik ASAP Rocky is, akinek a nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint a Peso vagy a Purple Swag. ASAP Ant 2012 óta része az ASAP MOBnak. A zenélésen kívül több dologgal is foglalkozik, van például egy saját deszkás brandje is, a Marino Infantry – igaz ő maga soha sem űzte a sportot.

https://www.instagram.com/p/BQ2rRcmh94B

A buli, bár hangulatra nem volt panasz, zeneileg viszont elég gyenge színvonalat tudott csak felmutatni a rapper. Nem is lehet igazán koncertnek nevezni az eseményt annak ellenére, hogy ASAP Ant felvonultatott minden klasszikus elemet, amik kellenek egy fellépéshez: közönség aktivizálása, bodysurfing, szendvics, vodka, víz- és almaosztás a tömegnek. Ezzel nem is lett volna baj, ha több lett volna a zene és kevesebb a sztorizgatás. Két igen rövid (legfeljebb kétperces) szám között volt, hogy a rapper akár öt percet is beszélt, így inkább egy zenés stand up comedy volt az egész.

Mivel számai nagy részét ASAP Ant másokkal együtt rögzíti, lehetetlen egyedül előadni azokat; ez tovább rontotta az eseményt, mivel volt olyan track, ahol ő szinte csak nyögött, vagy egy két szót ismételgetett. Mindezek ellenére a közönség nagy részének úgy tűnt, hogy működött a koncert, ASAP Ant minden utasítását követték, őrjöngtek, mint ahogy azt egy jó koncerten szokás.

A koncert alig egy óra hosszúságú volt, ami nem is lett volna katasztrófa, ha ASAP Ant ezt az időt tartalmasabban tölti ki. Tavalyi slágerét a Set Dat Bitch Offot kétszer is lejátszotta (igaz, másodjára a remixelt változatot), az ottlévők nyilván ezt élvezték a legjobban, de azért egy ilyen hosszúságú koncerten nem biztos, hogy belefér egy track bárminemű ismétlése.

https://www.instagram.com/p/BQ3cNl2hp1O/

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet