20 éve ASAP Rocky hajléktalanszállón élt édesanyjával, ma pedig az egyik legismertebb rapper, aki Rihannával alkot egy párt.

Egyelőre egyikük sem erősítette meg a hírt

Számos alkalommal fulladt kudarcba a hétszeres Grammy-díjas Rihanna – szül. nevén: Robyn Rihanna Fenty –párkapcsolata, ám úgy tűnik, a Billboard lista korábbi első helyezettje, ASAP Rocky – szül. nevén: Rakim Athelaston Nakache Mayers – oldalán megtalálta a szerelmet. A nyilvánosság 2020 januárja óta sejti, hogy van köztük valami.

Asap Rocky Hajlektalan Rihanna Parja
Asap Rocky És Rihanna / Fotó: Simon Abranowicz / Getty Images

Ugyan még egyik oldal sem erősítette meg hivatalosan, hogy valóban egy párt alkotnának, számtalan lesifotó a bizonyíték rá, hogy több van köztük, mint barátság. Rihanna és ASAP Rocky 2020 nyarán munkafronton is társult egymással a Fenty Skin kozmetikai cég kampányában. 

Kapcsolódó cikk

Ekkoriban rengeteg interjút adtak közösen, amelyek során csak úgy izzott a levegő kettejük közt, írta meg a People magazin.

Nagyon népszerű a saját márkája

Az idei Rich list (leggazdagabb brit zenészek) fiatal zenésznemzedék mezőnyét Rihanna vezeti. A tavalyi listán Ed Sheeran érdemelte ki a legfiatalabb milliárdos címet. Az énekesnő viszont még csak először szerepel az összeállításban, és a Rich List 2020 szerkesztői által 468 millió fontra becsült vagyonával a harmadik helyre került. Tehát rögtön maga mögé utasította Sir Elton Johnt is.

A 32 éves, barbadosi születésű énekesnő, aki tavaly költözött Londonba, az idei vagyonlista összeállítói szerint egyetlen év alatt 351,6 millió fontot keresett.

De nem elsősorban dalaival, hanem igen sikeres, a világ egyik legnagyobb luxusipari társaságával, az LVMH-val közösen forgalmazott, Fenty Beauty márkanév alatt futó kozmetikai termékeivel. 

Kapcsolódó cikk

Modellként gyakran promózza saját termékeit modellként. A legutóbbi fotóját több mint 8 millióan kedvelték. Persze lehetséges, a barbadosi születésű énekes idomait dicsérték. Felhívást is intézett korábban a rajongóihoz: szerepelhetnek az új kampányában.

A zűr mindig kijutott Rockynak, de 2020 az ő éve lehet

De visszatérve a szerelmesekhez! Barbados nagykövetének rajongói is kész tényként kezelik, hogy kedvencük végre megtalálta a szerelmet. És örülnek annak is, hogy olyan mellett kötött ki, aki két lábbal áll a földön.

 A zenész ugyanis nem egyszerű gyerekkort tudhat maga mögött. A szakma 2013-ban figyelt fel rá, ekkor jelent meg a Long. Live. A$AP című debütáló albuma, amelyet elismertek a kritikusok is, és az első helyen nyitott a Billboard 200-on. Számos díjat zsebelt be és volt jelölt a hiphop műfajában. 

A$AP Rocky - Live. Love. ASAP (2011) (Full Album) [320kbps] [HD]

00:00 1. "Palace" 02:42 2. "Peso" 05:30 3. "Bass" 08:48 4. "Wassup" 11:26 5. "Brand New Guy" (featuring Schoolboy Q) 16:14 6. "Purple Swag: Chapter 2" (featuring SpaceGhostPurrp and ASAP Nast) 19:01 7. "Get Lit" (featuring Fat Tony) 22:00 8. "Trilla" (featuring ASAP Twelvy and ASAP Nast) 26:04 9.

Kevesen tudják róla, hogy milyen zűrösen teltek életének első évei. Az International Business Times írása szerint New York városnegyedében, Harlemben nőtt fel. Még kisfiú volt, amikor édesapját drogbirtoklás miatt börtönbe zárták.

Ezután édesanyjával még rosszabbra fordult a sorsuk, 12 éves korára annyira elszegényedtek, hogy kénytelenek voltak hajléktalanszállókon élni. Sőt, az is előfordult, hogy napokig nem jutottak ételhez.

Ezen időszakot pedig nem is akarja elfelejteni. A rapper mindig emlékezteti magát, honnan jött, és a ráirányuló figyelmet pedig igyekszik úgy kihasználni, hogy példát mutasson.

Vélhetően a példamutatás annak is köszönhető, hogy nem mindig tudott példakép lenni. 2013 áprilisában Rocky összejött az amerikai modellel, Chanel Imannel. Azonban 2014. október 27-én Mayers és Iman felbontották eljegyzésüket. Rocky azt mondta, a “turné késleltetett ütemterve” miatt szakítottak. Továbbá 2012 után 2019 július 4-én európai turnéján, Svédországban ő és testőrei összeverekedtek két emberrel egy étterem előtt. Rocky elhagyta a helyszínt a hatóságok kiérkezte előtt, később elfogták és 4 hétre őrizetbe helyezték. Augusztus 2-án kiengedték a börtönből, és hazarepülhetett Amerikába. Ám úgy tűnik, valóban rátalált a helyes útra, és talán a Rihannával, egy igazán céltudatos nővel való párkapcsolat is erre utalhat.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet