Követem Design A$AP Rocky hamarosan új kollekcióval debütál

A$AP Rocky hamarosan új kollekcióval debütál

Promóció

A$AP Rocky nem bír a mikrofonnál maradni, a divatvilágba is berobbanni készül. A Párizsi Divathéten Marrine Serre show-ját várva számolt be a francia tervezővel való közös munkájukról. A kollaboráció izgalmas ruhadarabokat ígér. A két alkotó – a sikkes Rocky és a globális problémákra reflektáló, utópisztikus ruhakölteményeket tervező Serre – merőben más stílust képvisel. 

A$AP Rocky mindenhol

Promóció
- Advertisement -

Idén február 24-től vette kezdetét a Párizsi Divathét, ami egészen március 3-ig tart. A rendezvényen olyan nívós tervezők mutatják be tavaszi és nyári kollekcióikat, mint a női jogokat ünneplő Dior vagy a nagy sikerrel debütált nigériai-olasz Kenneth Izé.

A$AP Rocky a 2020-as Párizsi Divathéten // Forrás: PAUSE Online

A$AP Rockyt nem csak a színpadon vagy a Sziget Fesztiválon láthatjuk, hanem a legnívósabb divateseményeken is. Ez alól pedig nem jelenthet kivétel az idei Párizsi Divathét sem. A fiatal rapper Marrine Serre show-ja előtt tűnt fel a backstage-ben. Rocky ráadásul a francia divattervező egy még be nem mutatott darabját viselte, egy fekete puffos kabátot, félhold díszítéssel.

Ez a kedvenc darabom a kollekcióból. Egyelőre még nem került bemutatásra, de annyit elárulhatok, hogy a szett egy közös kollaborációnk terméke

– árulta el Rocky. Ugyan az együttműködésről több részletet nem tárt fel, láthatóan izgatott volt a francia divattervezővel való közös munkájuk miatt. 

Stílusok találkozása

Nem ez az első alkalom azonban, hogy a fiatal rapper által 2016-ban létrehozott kreatív ügynökség luxusdivatmárkákkal dolgozzon együtt. Négy évvel ezelőtt JW Andersonnal kötött sapkákat, szőrme kabátokat és melegítő nadrágokat dobtak a piacra.

Jennifer Lawrence kihagyta Párizsi Divathét idei rendezvényeit

Jennifer Lawrence rendszeres látogatója a Dior szezonális rendezvényeinek. Mégis, a 2020-as őszi/téli kollekciót bemutató Párizsi Divathét eseményein nem tette tiszteletét a színésznő, Demi Moore-ral Cara Delevingne-nel ellentétben, írja a . Lawrence inkább férjével, Cooke Maroney-val töltötte az időt, New Yorkban. A divatnagykövet lábbelijével mégis tisztelgett a Dior-divatmárka előtt.

A laza, undegroundot megidéző kollaboráció azonban meglehetősen eltért Rocky Marine Serrerel való együttműködésétől, ami várhatóan sokkal kifinomultabb és komolyabb stílust ölt majd. A francia tervező egészen futurisztikus darabokat mutatott be február 25-én, kedden, a Divathéten. A kollekció némiképp apokaliptikus hangulatot idéz meg. A Vogue-nak elárulta, hogy az utóbbi pár hónapban a tervezési folyamatok közben másra se tudott gondolni, csak arra, hogy milyen változások zajlanak a környezetünkkel. 

A bolygónk lángol

– mondja Marine Serre. A globális felmelegedés katasztrófájára reflektáló láng motívumok az idén bemutatott kollekció több ruhadarabján is felfedezhetők, csak úgy, ahogy a francia divattervező ikonikus védjele, a félhold is. 

Az azonban jogosan feltételezhető, hogy a két eltérő stílusnak hódoló alkotó kollaborációja egészen meglepő és szokatlan ruhadarabokat ígér. 

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3