A$AP Rocky nem bír a mikrofonnál maradni, a divatvilágba is berobbanni készül. A Párizsi Divathéten Marrine Serre show-ját várva számolt be a francia tervezővel való közös munkájukról. A kollaboráció izgalmas ruhadarabokat ígér. A két alkotó – a sikkes Rocky és a globális problémákra reflektáló, utópisztikus ruhakölteményeket tervező Serre – merőben más stílust képvisel. 

A$AP Rocky mindenhol

Idén február 24-től vette kezdetét a Párizsi Divathét, ami egészen március 3-ig tart. A rendezvényen olyan nívós tervezők mutatják be tavaszi és nyári kollekcióikat, mint a női jogokat ünneplő Dior vagy a nagy sikerrel debütált nigériai-olasz Kenneth Izé.

Asap At Paris Fashion Week
A$Ap Rocky A 2020-As Párizsi Divathéten // Forrás: Pause Online

A$AP Rockyt nem csak a színpadon vagy a Sziget Fesztiválon láthatjuk, hanem a legnívósabb divateseményeken is. Ez alól pedig nem jelenthet kivétel az idei Párizsi Divathét sem. A fiatal rapper Marrine Serre show-ja előtt tűnt fel a backstage-ben. Rocky ráadásul a francia divattervező egy még be nem mutatott darabját viselte, egy fekete puffos kabátot, félhold díszítéssel.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez a kedvenc darabom a kollekcióból. Egyelőre még nem került bemutatásra, de annyit elárulhatok, hogy a szett egy közös kollaborációnk terméke[/perfectpullquote]

– árulta el Rocky. Ugyan az együttműködésről több részletet nem tárt fel, láthatóan izgatott volt a francia divattervezővel való közös munkájuk miatt. 

Stílusok találkozása

Nem ez az első alkalom azonban, hogy a fiatal rapper által 2016-ban létrehozott kreatív ügynökség luxusdivatmárkákkal dolgozzon együtt. Négy évvel ezelőtt JW Andersonnal kötött sapkákat, szőrme kabátokat és melegítő nadrágokat dobtak a piacra.

Jennifer Lawrence kihagyta Párizsi Divathét idei rendezvényeit

Jennifer Lawrence rendszeres látogatója a Dior szezonális rendezvényeinek. Mégis, a 2020-as őszi/téli kollekciót bemutató Párizsi Divathét eseményein nem tette tiszteletét a színésznő, Demi Moore-ral Cara Delevingne-nel ellentétben, írja a . Lawrence inkább férjével, Cooke Maroney-val töltötte az időt, New Yorkban. A divatnagykövet lábbelijével mégis tisztelgett a Dior-divatmárka előtt.

A laza, undegroundot megidéző kollaboráció azonban meglehetősen eltért Rocky Marine Serrerel való együttműködésétől, ami várhatóan sokkal kifinomultabb és komolyabb stílust ölt majd. A francia tervező egészen futurisztikus darabokat mutatott be február 25-én, kedden, a Divathéten. A kollekció némiképp apokaliptikus hangulatot idéz meg. A Vogue-nak elárulta, hogy az utóbbi pár hónapban a tervezési folyamatok közben másra se tudott gondolni, csak arra, hogy milyen változások zajlanak a környezetünkkel. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A bolygónk lángol[/perfectpullquote]

– mondja Marine Serre. A globális felmelegedés katasztrófájára reflektáló láng motívumok az idén bemutatott kollekció több ruhadarabján is felfedezhetők, csak úgy, ahogy a francia divattervező ikonikus védjele, a félhold is. 

Az azonban jogosan feltételezhető, hogy a két eltérő stílusnak hódoló alkotó kollaborációja egészen meglepő és szokatlan ruhadarabokat ígér. 

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet