Ez a várandós nő megmentette a férje életét, mielőtt megszülte volna gyermekét!
Ha már napok vannak a kisbaba érkezéséig, anyuka és apuka eléggé stresszes időszakon megy keresztül, főként, ha elsőszülött gyereküket várják.

Azonban az életben vannak váratlan helyzetek, amikor duplán helyt kell állni, ahogyan 39 hetes terhesen, Ashley Goette-nek is meg kellett tennie – írta The New York Times 2018-ban

A várandós nő az éjszaka közepén arra ébred, hogy a férje, Andrew alig kap levegőt. Azonnal tárcsázta a 911-es segélyhívószámot.

Kapcsolódó cikk

“A férjem nem kap levegőt, azt hiszem elsősegélyben kellene részesíteni” – mondta a diszpécsernek Ashley, aki utasításokat kapott, hogy mit csináljon, de mivel terhes volt, ezért nem tudta leemelni férjét az ágyról, így ott kezdte meg az elsősegélynyújtást. A mentősök pár perc múlva értek ki a helyszínre, Andrewt azonnal kórházba szállították, ahol mesterséges kómában tartották.

Gondolni sem mertem arra, hogy elveszíthetem a férjemet

– nyilatkozta Ashley, miközben arra várt, hogy az orvosok kiderítsék, hogy mi történt Andrew-al.
Ashley Goette És Férje A Korházban
/ Fotó: Twice.hu Hivatalos Oldala

“Mindvégig, amíg Andrew kómában volt, azt mondogattam neki, hogy addig nem fogom megszülni a babát, míg fel nem ébred” – mesélte a nő.

Szerencsére másnap a férfi jól reagált az orvosi kezelésekre, és visszanyerte eszméletét. Mint kiderült, a férfi szabálytalan szívműködése miatt alakult ki a betegség, azonban az orvosok 36 órás megfigyelés alatt tartották, így végül Andrew ágyát betolták a szülőszobába, hogy ott lehessen gyereke születésénél. Azonban abban a pillanatban a szülésnél adódtak problémák, így Ashley-t egy másik terembe kellett elvigyék, de Andrew így sem maradt le a szülésről, hiszen élőben nézhette azt a Facetime-on.

Ashley Goette, Férjével És Újszülött Fiukkal
/ Fotó: Twice.hu Hivatalos Oldala
Nem sokkal a kisfiúk születése után Andrew-n sikeres szívműtétet hajtottak végre, és mára a család minden tagja rendben és biztonságban van.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet