A 21 éves lány, Ashlyn Grace legközelebb kétszer meggondolja, mit tetováltat magára, miután egy héttel azután szakítottak párjával, hogy óriási betűkkel magára varratta a férfi nevét.

Ashlyn Grace egész életében magán viselheti exe nevét

Ashlyn Grace úgy döntött, a gerincén végigfutó, egész hátát beterítő tetkóval fejezi ki szerelmét. A TikTokon osztotta meg, a minta nem volt jó ötlet, egy héttel később szakítottak, és most az exének a nevét kell viselnie a bőrén egész életében.

A tetoválás a nyakánál kezdődik, és egészen a derekáig tart, az Alexander nevet kiadva, szóval nem olyan egyszerű elfedni, írta a The Sun.

A legnagyobb névtetoválás, amit valaha láttak

A videó magas megtekintést ért el, és a hozzászólókat lesokkolta a tetkó mérete, kiemelve, ez lehet a legnagyobb névtetoválás, amit valaha láttak. Volt olyan is, aki azt mondta, a tetoválóművésznek börtönben a helye, a 48-as Times New Roman nem nyűgözte le a TikTok népét.

TikTok

No Description

A kommentelők próbáltak elfedési ötleteket adni a lánynak. Egyesek azzal viccelődtek, keressen valakit, akinek ugyanez a neve, de volt, aki azt javasolta, egészíttesse ki a mintát, és csináltasson belőle egy hatalmas szókereső mintát.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet