Írnál SMS-t Ashton Kutchernek? – Új „közösségi média stratégia” miatt megosztotta a telefonszámát

Sokan hihették azt, Ashton Kutcher telefonszáma véletlenül vagy egyfajta vicc miatt került ki a Twitterre. A színész viszont elárulta, igazi kapcsolatokat szeretne kialakítani rajongóival.

Ashton Kutcher azt írta twitter oldalán, hiányzik neki, hogy igazi kötődést tudjon kialakítani valódi emberekkel. Ezért új stratégiára vált közösségi oldalain. Aztán megosztotta a telefonszámát, arra bíztatva követőit, írjanak neki üzenetet, ő pedig igyekszik a lehető legtöbb embernek válaszolni. Még aznap délután törölte a tweetet, de ha hihetünk ígéretének, hamarosan újra posztolja majd.

Így szipolyozza ki a közösségi média a kapcsolatainkat

Mindannyian ismerjük azokat az útszélen álló embereket, akár kéregetők legyenek, akár elhagyatottak, akik mindig ugyanazon hangsúllyal motyognak vagy üvöltöznek valamit. Talán épp ugyanazon csatakiáltást ismétlek rendszeresen, összeesküvés-elméleteket szövögetnek és próbálják okítani az utca népét, vagy csak felhívni magukra figyelmet. Az ilyen jelenségekhez általában senki nem közeledik, de mindenki megszokja őket, ugyanolyan utcatartozéknak tekinti, mint mondjuk a lámpákat.


Úgy tűnik, Kutcher nem siet a válasszal, rengeteg felhasználó panaszkodik a twitteren, amiért még mindig nem érkezett reakció az üzeneteikre. A nem mindennapi stratégiáról is érkeztek vélemények. Volt, aki kiemelte, ez egy zseniális módja egy marketing lista összeállításának. Mások az automatikus válaszüzenetről posztoltak képernyőfotókat, amiben egy link használatára buzdították a rajongókat.

Ők is voltak fiatalok – Ilyen a világ legnagyobb sztárjainak privát fotói

Pantera Sarah fotói, világsztárok privát fotói, leonardo dicaprio fotók, justin timberlake fotói. Még mielőtt a közösségi média meghódította volna az internetet, egy szemfüles és talpraesett wisconsini lány megörökítette napjaink legnagyobb sztárjait, ahogy épp kiengedik a gőzt. sztárok privát fotói, sztárok fotói


Egyelőre nem tudni, Ashton Kutcher mire tervezi használni ezt az új platformot. Azonban a The Hollywood Reporter szerint a színésznek érzéke van a következő nagy fogások felfedezésében. Olyan márkákba fektetett be indulásukkor, mint a Spotify, a Pinterest vagy az Airbnb. Lehetséges, hogy pár év múlva minden sztár megosztja majd a telefonszámát?


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból