Követem Design Az ASOS összeállt a Disneyvel, közös projektjük visszavisz az...

Az ASOS összeállt a Disneyvel, közös projektjük visszavisz az időben

Promóció

Azoknak, akik a ’90-es évek elején születtek, az Oroszlánkirály, a Pocahontas és a Kishableány jelentették a gyerekkort. Persze azóta született és születni is fog pár remake, de az nem ugyanaz. Az ASOS divatmárka ezért is alkotta meg az eredeti Oroszlánkirály látványvilágát a ruhákon, amit a mai fiatalok talán nem értékelnek annyira, mint a mai Y generáció tagjai.

Promóció
- Advertisement -

Az ASOS idén júliusban dobja piacra legújabb ruhakollekcióját, amelyet a Disneyvel együtt alkottak meg. Hamarosan a mozikban is látható lesz az Oroszlánkirály filmváltozata, ennek apropóján a ruhamárka női és férfi ruházatot tervezett az ikonikus figurákkal, valamint dzsungel mintákkal. A kollekció kötött pulóvert, kalapot, valamint bodyt is tartalmaz, Simbával, Nalával és Zazuval.

Régi mese új formában / Fotó: Evening Standard

Mivel úgyis nyár van, jobbkor nem is jöhettek volna a nosztalgikus hangulatot idéző ruhák, hiszen a dzsungelnyomtatás a téli hónapokhoz nem igazán passzol. Ráadásul a ’90-es évek meséje sok ember egyik nagy kedvence, igazi klasszikus, és látva a ruhákat, valószínűleg azok sem mennek ki egyhamar a divatból. Az ASOS a pulóverek, kalapok mellett pólót, dzsekit és kardigánt is tervezett a témában, és a különböző méretekre is gondoltak.

Gyerekkorod legszeretettebb meséje 25 év után visszatér – Jön Az oroszlánkirály

A Disney következő nagy durranása Az oroszlánkirály remake-je lesz. A nézettségi rekordokat döntő eredeti változatot computer animáció segítségével élesztik újra. Hasonlóképpen, mint ahogy a Szépség és a szörnyeteg és a Dzsungel könyve esetében történt. Az eredeti változatot 1994-ben mutatták be, amelynek az Elton John által énekelt Can You fell the love tonight című betétdalát az Amerikai Filmakadémia Oscar-díjjal jutalmazta.

A ruhák 8 fonttól (kb. 2 800 Ft) kaphatók, a rajongók pedig már július 1-től rendelhetnek az összeállításból a márka weboldaláról. Bár az ASOS nem írta, hogy a kollekció limitált lenne, de aki a film július 18-ai premierjére stílusosan szeretne menni, érdemes már most rendelni a ruhákból. Akit érdekel, itt megnézheti a őket.

Promóció
ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3