Az ASOS összeállt a Disneyvel, közös projektjük visszavisz az időben

Azoknak, akik a ’90-es évek elején születtek, az Oroszlánkirály, a Pocahontas és a Kishableány jelentették a gyerekkort. Persze azóta született és születni is fog pár remake, de az nem ugyanaz. Az ASOS divatmárka ezért is alkotta meg az eredeti Oroszlánkirály látványvilágát a ruhákon, amit a mai fiatalok talán nem értékelnek annyira, mint a mai Y generáció tagjai.

Az ASOS idén júliusban dobja piacra legújabb ruhakollekcióját, amelyet a Disneyvel együtt alkottak meg. Hamarosan a mozikban is látható lesz az Oroszlánkirály filmváltozata, ennek apropóján a ruhamárka női és férfi ruházatot tervezett az ikonikus figurákkal, valamint dzsungel mintákkal. A kollekció kötött pulóvert, kalapot, valamint bodyt is tartalmaz, Simbával, Nalával és Zazuval.

Asos Modellek
Régi Mese Új Formában / Fotó: Evening Standard

Mivel úgyis nyár van, jobbkor nem is jöhettek volna a nosztalgikus hangulatot idéző ruhák, hiszen a dzsungelnyomtatás a téli hónapokhoz nem igazán passzol. Ráadásul a ’90-es évek meséje sok ember egyik nagy kedvence, igazi klasszikus, és látva a ruhákat, valószínűleg azok sem mennek ki egyhamar a divatból. Az ASOS a pulóverek, kalapok mellett pólót, dzsekit és kardigánt is tervezett a témában, és a különböző méretekre is gondoltak.

Gyerekkorod legszeretettebb meséje 25 év után visszatér – Jön Az oroszlánkirály

A Disney következő nagy durranása Az oroszlánkirály remake-je lesz. A nézettségi rekordokat döntő eredeti változatot computer animáció segítségével élesztik újra. Hasonlóképpen, mint ahogy a Szépség és a szörnyeteg és a Dzsungel könyve esetében történt. Az eredeti változatot 1994-ben mutatták be, amelynek az Elton John által énekelt Can You fell the love tonight című betétdalát az Amerikai Filmakadémia Oscar-díjjal jutalmazta.

A ruhák 8 fonttól (kb. 2 800 Ft) kaphatók, a rajongók pedig már július 1-től rendelhetnek az összeállításból a márka weboldaláról. Bár az ASOS nem írta, hogy a kollekció limitált lenne, de aki a film július 18-ai premierjére stílusosan szeretne menni, érdemes már most rendelni a ruhákból. Akit érdekel, itt megnézheti a őket.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk