Videó: Kigyulladt a budapesti tévészékház, megszakították a felvételeket

Körülbelül százötven négyzetméteren ég a szigetelés az ATV tévészékházának tetőhéjazata alatt Budapest X. kerületében, a Kőrösi Csoma Sándor úton.

Az épületet kiürítették, a tévészékházat körülbelül harminc ember hagyta el. A tűzesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték a lángok oltását – írja a katasztrófavédelem.

image 1
ATV tévészékháza füstgombolyagban / Fotó: HVG

Az ATV adásában egy ideig nem volt fennakadás, írja a HVG, konzervműsort sugárzott, később azonban az is félbeszakadt. Jelenleg nincs adás. A helyszínen rendőrök is érkeztek, ők a forgalmat terelték.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Az Indexnek az ATV igazgatója, Németh Szilárd azt mondta, a tűzoltók gyorsan eloltották a tüzet, amit egy hegesztésnél kipattant szikra okozott: egy műanyag kábel gyulladt ki.

Megrendítő fotók mutatják be a az elmúlt 100 év legsúlyosabb erdőtüzét

1 Több mint 25 áldozat A Kaliforniát sújtó tűzvész hatalmas pusztítást végzett, az emberáldozatok száma már huszonötnél járt az első héten. Emellett számtalan épület is odaveszett. A katasztrófa nem kímélte a Westworld híres forgatási helyszínét sem. Több híresség is csatlakozott önkéntesként állatmentőkhöz, hiszen a régióban rengeteg ló rekedt ott.

A tűzoltók most az épületet belül ellenőrzik, hogy visszatérhetnek-e a csatorna munkatársai. 

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Az épületben volt többek között Lattmann Tamás nemzetközi jogász is, amikor az épület kigyulladt, ő is jól van.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból