Aurelio kislánya akkor született meg, amikor már börtönben volt, ezért élőben még nem találkoztak, de igyekeznek így is tartani a kapcsolatot.

Aurelio lassan másfél éve tölti 3 év 5 hónapos börtönbüntetését. Már rács mögött volt, amikor kiderült, egy a bevonulása előtti egyéjszakás kalandjából született egy kislánya. A volt valóságshow-hős elárulta, bár még sosem találkozott a babával, virtuálisan próbálja tartani vele a kapcsolatot, írja168.

Havi kétszer vi­deo­cha­tel­he­tek, ezeket arra használom, hogy vele, az édesanyjával és az én édesanyámmal beszélhessek. Látom rajta, hogy hasonlít rám: az arcvonásai, a fülei és a szeme formája. Szerintem érzi, hogy van köztünk egy kapocs.

“Van, hogy csak néz rám. Ilyenkor percekig meg se tudok szólalni, hanem csak a szemébe nézek, és elveszek benne. Ha egy pillanatig nem figyelnek oda rá, elejti a cumisüveget vagy dobál valamit” – mondta el a friss interjúban.  

Úgy látom, szereplési vágya van, amit valószínűleg tőlem örökölt. Látom magamat benne, fantasztikus érzés, mellette meg szörnyű is, hogy virtuális kapcsolatokat tartok fent, amióta bent vagyok. Nehéz

– vallotta be. Azt is elárulta, hogy sokat komolyodott a börtönben, és már nem szeretne az a “bicskanyitogató” férfi lenni, akit megismert a nyilvánosság. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet