Kreatív módon oldották meg a működést az amerikai sztriptízklubok, autóból nézhetik a vendégek a táncosnőket a koronavírus-járvány idején.

Mentenék vállalkozásukat a bezárástól

A koronavírus-járvány miatt a szórakozóhelyek, mozik és éttermek kénytelenek voltak világszerte bezárni, sőt idén a Sziget Fesztivál is elmarad. A korlátozások alól nem voltak kivételek a különböző bárok sem.

Az oregoni Lucky Devil Lounge nevű sztriptízbár viszont bevezette az autós sztriptízt, hogy járvány idejére is működhessen az üzletük, írja a Futurism.

Sztriptizbar Oregon
Lucky Devil Lounge Sztriptízbár / Fotó: Reuters

Az érdeklődők autójukkal lassan áthaladnak egy sátoron keresztül, ahol négy táncosnő és egy DJ szórakoztatja őket. Az első 50 autó ingyen WC-papír csomagot kap.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Behajthatsz és kapsz egy-két számot gogo táncosokkal, amíg kihozzuk neked az ételt, majd mehetsz is tovább a dolgodra[/perfectpullquote]

– magyarázz a Lucky Devil Lounge tulajdonosa a szolgáltatásukról.

Az ötlet segítségével a kifőzde összes konyhai dolgozója, pincére és táncosnője megtarthatta a munkáját. Természetesen a műsor ideje alatt maximálisan odafigyelnek a biztonsági előírásokra, a lányok maszkban és kesztyűben rúdtáncolnak, amíg a vendégek mindvégig az autójukban maradnak.

During the pandemic, Portland strip club offers a drive-thru

The Lucky Devil Lounge was forced to close by order of Oregon’s governor due to the coronavirus pandemic. Now the strip club is offering drive-thru food serv…

A táncosokról készült képek és a hely atmoszférája olyan, mintha egy neon anime sci-fi, disztópikus világában készültek volna. Erre még a Cyberpunk 2077 futurisztikus, Szárnyas fejvadász ihletésű videójáték forgalmazója is felfigyelt, és a Twitteren még több hasonló felvételt kértek a helytől.

Több klub is követte a példát

A kezdeményezés nem egyedülálló, hiszen egy Las Vegas-i sztriptízbár is bejelentette a múlt hónapban, hogy megnyitja saját autós szolgáltatását. Egy New York-i klub pedig virtuális valóság  formában nyújt öltánc szolgáltatást.

Egy atlantai night klub virtuális táncot kínál a járvány ideje alatt

A Magic City táncosnői betartják az egészségügyi előírásokat a közösségi távolságtartására vonatkozóan a koronavírus-járvány megfékezése érdekében. Hiszen a kormán intézkedései miatt az embereknek bizonyos távolságot kell tartaniuk és önkéntes karanténba vonulniuk, hogy ezzel lassítsák a járvány terjedését. Ez azt jelenti, hogy az éttermekbe, a klubok és az üzletek ajtajai bezártak a nyilvánosság előtt.

„Az embereknek szüksége van emberi kapcsolatokra és szórakozásra. A virtuális valóság egy nagyszerű módja annak, hogy az otthonunk kényelmében és biztonságában élvezhessük ezt” – magyarázza az alapító.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet