Újrakezdődnek az Avatar című film több részes folytatásának munkálatai Új-Zélandon. Jon Landau producer az Instagramon közölt posztjában számolt be arról, hogy a forgatócsapat következő héten visszatér az országba.

A James Cameron – aki nem volt rest gratulálni a Bosszúállók: Végjáték sikeréhez – rendezésében készülő többrészes sorozat munkálatait március közepén kellett leállítani, miután az új-zélandi kormány korlátozó intézkedéseket rendelt el a koronavírus-járvány megállítása érdekében.

Avatar 2 Folytatas Jon Landau
Érkezik Az Avatar 2 James Cameron Rendezésében / Fotó: 21Th Century

Az Instagramon Landau egy hajóról posztolt képet, mely szerepel a következő filmek egyikében.

Our #Avatar sets are ready – and we couldn’t be more excited to be headed back to New Zealand next week. Check out the Matador, a high speed forward command vessel (bottom) and the Picador jetboat (top) – can’t wait to share more.

No Description

A 2009-ben bemutatott nagy sikerű Avatar régóta várt folytatásai 2020-ra készülnek el a tervek szerint: a stáb párhuzamosan négy filmen dolgozik. Az Avatar 2 bemutatójának dátuma 2021. december 17, a következő részek pedig várhatóan 2023, 2025, majd 2027 decemberében kerülnek a mozikba – írja a The Hollywood Reporter online kiadása.

És amíg vársz a film folytatására, a Facebook új technológiájának köszönhetően kékemberkévé változtathat.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk