Készen van James Cameron az Avatar 2-vel, és 95%-os a 3. rész is

James Cameron rendezője elárulta, az Avatar 2 forgatása lezárult, sőt a harmadik rész munkálatai is hamarosan véget érnek.

Örülhetnek a rajongók

James Cameron rendező Arnold Schwarzeneggernek (akit az első két Terminátor-film és a True Lies – Két tűz között alkalmával rendezett) mondta el egy videóbeszélgetés alkalmával, hogy az Avatar 2 forgatása lezárult, a harmadik résznek pedig a 95%-a van kész, írja a Deadline.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Új-Zélandon vagyok, forgatjuk az élőszereplős felvételeket, körülbelül a 10%-uk van hátra. Az Avatar 2 már teljesen kész van, a harmadik rész pedig 95%-ban készült el[/perfectpullquote]

– mondta Cameron.

james cameron avatar 2 avatar 3
James Cameron az Avatar 2 forgatásán / Fotó: A film hivatalos Instagram-oldala

A széria filmjeinek párhuzamos forgatását március közepén kellett leállítani, miután az új-zélandi kormány korlátozó intézkedéseket rendelt el a koronavírus-járvány megállítása érdekében.

Jövőre debutálhat a 2. rész

A munkát májusban folytathatták, amiről Cameron azt mondta, „szerencsésen választottunk forgatási helyszínt: itt forgattuk az első filmet is, és most Új-Zéland a koronavírus ellen legjobban védekező országok egyike.”

2020 Austrian World Summit: One on One with Director James Cameron

This year’s Austrian World Summit was the biggest environmental conference in the world. Watch the full event here: https://www.facebook.com/arnold/videos/12…

A második rész premierdátumát júliusban további egy évvel halasztották el a járvány miatt, noha májusban arról számolhattunk be, Új-Zélandon újrakezdhették a forgatás munkálatait. 2022. december 16-án debütálhat majd, a további három folytatás pedig 2024, 2026 és 2028 decemberére várható.

A második részben Michelle Yeo is látható lesz.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból