Avicii halálának oka öngyilkosság lehetett

Mint megírtuk, Avicii, a világ egyik legismertebb zenei producere elhunyt Omán fővárosában, 28 évesen. A család legfrissebb közleményéből kiderülhet, hogy öngyilkosságot követett el.

Sokakat megrázott és váratlanul ért a hír. Tim Bergling, ismertebb nevén Avicii elhunyt 28 évesen. Az első közleményből, amelyet a család adott, nem derül ki semmi kézzelfogható a halál okáról.

Legfrissebb információk szerint azonban öngyilkos lehetett Avicii.

Az általunk mélyen szeretett Tim egy célokat kereső, törékeny művészlélek volt, aki örökké kutatta a létezés értelmét, azok kérdését

– olvasható a család közleményében.

P0650Jfy
Avicii Örökre Hiányozni Fog A Zenei Palettáról / Fotó: Bbc

A Rolling Stone magazin úgy véli a közleményből, hogy a család eufémizálni próbálja a rajongók előtt a halál igazi okát.

Egy végtelenül tökéletességre törekvő ember volt Tim, aki beutazta a világot, és keményen dolgozott, ami pedig borzasztó stresszhez vezetett

– tették mellé hozzátartozói.

Avicii tiszteletére Stockholmban, annak központjában található templomban az ő egyik slágerét játszották. Tim Bergling szerettei is értesültek a hírről, akik meg is köszönték a rajongóknak közleményükben.

Egy biztos viszont! Avicii emléke a zenéjén keresztül örökké fennmarad, és hiányozni fog a zenei palettáról, ahogy családja is zárja levelüket a rajongók felé.

Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvasd el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódsz, itt találhatsz segítséget.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból