A 34 éves ka­na­dai sztár, Avril Lavigne sú­lyos be­teg­ség­gel küz­dött, két évig az ágy­ból sem tu­dott fel­kelni.

Avril Lavigne a halálra készült későn diagnosztizált Lyme-kórja miatt, miközben az interneten különféle pletykák terjengtek arról, miért vonult vissza a nyilvánosságtól – vallotta be az énekesnő egy friss interjúban.

Complicated című sláger énekesnője úgy nyilatkozott, hogy két évet töltött ágyban a betegség miatt és alig bírta ki, már majdnem feladta a küzdelmet.

Most készül a nagy visszatérésre, amiről a Billboardnak beszélt először. Az énekesnő 2014-es turnéján lett rosszul, szédült, fáradt volt és az ágyból sem tudott felkelni. Ekkor állapítottak meg nála Lyme-kórt.

Avril Lavigne a Billboardnak adott interjút / Fotó: Billboard

Antibiotikumokat és malária elleni gyógyszereket kapott, de ciszta alakult ki a testében, mert túl későn derült ki, hogy mi a baja. Azt hitte, hogy meg fog halni.

Avril Lavigne – Complicated (Official Video)

Avril Lavigne’s official music video for ‘Complicated’. Click to listen to Avril Lavigne on Spotify: http://smarturl.it/AvrilSpot?IQid=Avr… As featured on Let Go. Click to buy the track via iTunes: http://smarturl.it/AvrilLetGoITunes?I… Google: http://smarturl.it/AvrilCompPlay?IQid… Amazon: http://smarturl.it/AvrilLetGoAmz?IQid… More from Avril Lavigne: Wish You Were Here: https://youtu.be/VT1-sitWRtY What The Hell: https://youtu.be/tQmEd_UeeIk Girlfriend: https://youtu.be/Bg59q4puhmg More great Ultimate 00’s videos here: http://smarturl.it/Ultimate00?IQid=Av…

2015-ben megpróbált visszatérni, de még nem állt készen. A nyilvánosság felé azt mutatta, hogy jól van, de ez csak álca volt. Most azonban valóban úgy tűnik, hogy jövő áprilisban újra üdvözölhetik rajongói – írja a Metro.