Hallgatom Meg­törte a csen­det az éne­kesnő: majd­nem meg­halt, ezért vo­nult...

Meg­törte a csen­det az éne­kesnő: majd­nem meg­halt, ezért vo­nult vissza

Promóció

A 34 éves ka­na­dai sztár, Avril Lavigne sú­lyos be­teg­ség­gel küz­dött, két évig az ágy­ból sem tu­dott fel­kelni.

Promóció
- Advertisement -

Avril Lavigne a halálra készült későn diagnosztizált Lyme-kórja miatt, miközben az interneten különféle pletykák terjengtek arról, miért vonult vissza a nyilvánosságtól – vallotta be az énekesnő egy friss interjúban.

Complicated című sláger énekesnője úgy nyilatkozott, hogy két évet töltött ágyban a betegség miatt és alig bírta ki, már majdnem feladta a küzdelmet.

Most készül a nagy visszatérésre, amiről a Billboardnak beszélt először. Az énekesnő 2014-es turnéján lett rosszul, szédült, fáradt volt és az ágyból sem tudott felkelni. Ekkor állapítottak meg nála Lyme-kórt.

Avril Lavigne a Billboardnak adott interjút / Fotó: Billboard

Antibiotikumokat és malária elleni gyógyszereket kapott, de ciszta alakult ki a testében, mert túl későn derült ki, hogy mi a baja. Azt hitte, hogy meg fog halni.

Avril Lavigne – Complicated (Official Music Video)

Avril Lavigne’s official music video for ‘Complicated’. Click to listen to Avril Lavigne on Spotify: http://smarturl.it/AvrilSpot?IQid=Avr… As featured on Let Go. Click to buy the track via iTunes: http://smarturl.it/AvrilLetGoITunes?I… Google: http://smarturl.it/AvrilCompPlay?IQid… Amazon: http://smarturl.it/AvrilLetGoAmz?IQid… More from Avril Lavigne: Wish You Were Here: https://youtu.be/VT1-sitWRtY What The Hell: https://youtu.be/tQmEd_UeeIk Girlfriend: https://youtu.be/Bg59q4puhmg More great Ultimate 00’s videos here: http://smarturl.it/Ultimate00?IQid=Av…

2015-ben megpróbált visszatérni, de még nem állt készen. A nyilvánosság felé azt mutatta, hogy jól van, de ez csak álca volt. Most azonban valóban úgy tűnik, hogy jövő áprilisban újra üdvözölhetik rajongói – írja a Metro.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3