Hallgatom Súlyos betegsége után 5 évvel Avril Lavigne visszatért a...

Súlyos betegsége után 5 évvel Avril Lavigne visszatért a színpadra

Promóció

Súlyos betegsége után újra koncertezik Avril Lavigne. A kanadai énekesnő épphogy befejezte amerikai turnéját, máris bejelentette az európai folytatást – írja a La Repubblica

Promóció
- Advertisement -

„Megbékéltem a halállal, éreztem, hogy a testem haldoklik. Mintha fuldokoltam volna. Nem bírtam levegőt venni. Az utóbbi években otthon harcoltam a Lyme-kórral. Életem legrosszabb időszakában fizikailag és érzelmileg is küzdenem kellett” – így mesélt a betegségéről Avril Lavigne.

Avril Lavigne újra színpadon / Fotó: Avril Lavigne facebook

A kanadai énekesnő öt éven át nem tudott fellépni, most viszont az amerikai turnéja befejezése után rögtön bejelentette a következő, jövőre induló európai-ázsiai turnét.

Meg­törte a csen­det az éne­kesnő: majd­nem meg­halt, ezért vo­nult vissza

Avril Lavigne a halálra készült későn diagnosztizált Lyme-kórja miatt, miközben az interneten különféle pletykák terjengtek arról, miért vonult vissza a nyilvánosságtól – vallotta be az énekesnő egy friss interjúban. A Complicated című sláger énekesnője úgy nyilatkozott, hogy két évet töltött ágyban a betegség miatt és alig bírta ki, már majdnem feladta a küzdelmet.

„Nagyon jól éreztem magam az amerikai turné alatt, nem is hiszem el, hogy máris vége van! Látni a rajongók arcát minden este, érezni az energiájukat, ez volt az, amire tényleg szükségem volt. Nagyon hiányzott a színpad, hogy végre együtt énekelhessek a közönséggel” – mondta Avril.

Security Check Required

No Description

Mindez hihetetlen örömöt adott és nagyon boldogan jelentem be, hogy a Head Above Water turnéval bejárjuk a világot: jövőre Európába és Ázsiába megyünk. A turné 2020. márciusában Milánóból indul” – nyilatkozta az énekesnő.

Sia magához képest szokatlanul őszintén vallott betegségéről

Az ausztrál popsztár hivatalos Twitter-oldalán osztotta meg rajongóival, milyen betegségben szenved. Mint írta, ritka, örökletes kór, az Ehlers-Danlos-szindróma (EDS) miatt krónikus fájdalom nehezíti meg az életét, írta a . Az énekesnő a bejelentést továbbfűzve azt írta, hogy szeretné elmondani mindenkinek, aki testi vagy lelki fájdalmakkal küzd, hogy szereti őket, és ki kell tartaniuk.

Minden európai jegyeladás után 2 eurót az Avril Lavigne Alapítvány kap, amely Lyme-kóros betegeket, mozgássérülteket és súlyos egészségügyi problémákkal élőket segít. Az alapítvány programokat kínál és adományozáson keresztül forrásokat nyújt megelőzésre, kutatásra, hogy az emberek sose veszítsék el a reményt és életminőségük javuljon.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3