Súlyos betegsége után 5 évvel Avril Lavigne visszatért a színpadra

Contextus

Contextus

Súlyos betegsége után újra koncertezik Avril Lavigne. A kanadai énekesnő épphogy befejezte amerikai turnéját, máris bejelentette az európai folytatást – írja a La Repubblica

„Megbékéltem a halállal, éreztem, hogy a testem haldoklik. Mintha fuldokoltam volna. Nem bírtam levegőt venni. Az utóbbi években otthon harcoltam a Lyme-kórral. Életem legrosszabb időszakában fizikailag és érzelmileg is küzdenem kellett” – így mesélt a betegségéről Avril Lavigne.

Avril Lavigne újra színpadon / Fotó: Avril Lavigne facebook

A kanadai énekesnő öt éven át nem tudott fellépni, most viszont az amerikai turnéja befejezése után rögtön bejelentette a következő, jövőre induló európai-ázsiai turnét.

Meg­törte a csen­det az éne­kesnő: majd­nem meg­halt, ezért vo­nult vissza

Avril Lavigne a halálra készült későn diagnosztizált Lyme-kórja miatt, miközben az interneten különféle pletykák terjengtek arról, miért vonult vissza a nyilvánosságtól – vallotta be az énekesnő egy friss interjúban. A Complicated című sláger énekesnője úgy nyilatkozott, hogy két évet töltött ágyban a betegség miatt és alig bírta ki, már majdnem feladta a küzdelmet.

„Nagyon jól éreztem magam az amerikai turné alatt, nem is hiszem el, hogy máris vége van! Látni a rajongók arcát minden este, érezni az energiájukat, ez volt az, amire tényleg szükségem volt. Nagyon hiányzott a színpad, hogy végre együtt énekelhessek a közönséggel” – mondta Avril.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Mindez hihetetlen örömöt adott és nagyon boldogan jelentem be, hogy a Head Above Water turnéval bejárjuk a világot: jövőre Európába és Ázsiába megyünk. A turné 2020. márciusában Milánóból indul” – nyilatkozta az énekesnő.

Sia magához képest szokatlanul őszintén vallott betegségéről

Az ausztrál popsztár hivatalos Twitter-oldalán osztotta meg rajongóival, milyen betegségben szenved. Mint írta, ritka, örökletes kór, az Ehlers-Danlos-szindróma (EDS) miatt krónikus fájdalom nehezíti meg az életét, írta a . Az énekesnő a bejelentést továbbfűzve azt írta, hogy szeretné elmondani mindenkinek, aki testi vagy lelki fájdalmakkal küzd, hogy szereti őket, és ki kell tartaniuk.

Minden európai jegyeladás után 2 eurót az Avril Lavigne Alapítvány kap, amely Lyme-kóros betegeket, mozgássérülteket és súlyos egészségügyi problémákkal élőket segít. Az alapítvány programokat kínál és adományozáson keresztül forrásokat nyújt megelőzésre, kutatásra, hogy az emberek sose veszítsék el a reményt és életminőségük javuljon.

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Hallgatom > Súlyos betegsége után 5 évvel Avril Lavigne visszatért a színpadra
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból