Indul az AWS Fekete részem lemezbemutató turnéja!

Az AWS negyedik lemeze a MAHASZ 2. helyén nyitott, és eddigi sikerei minden várakozást felülmúltak. Nemcsak a budapesti lemezbemutatóra, de a turnéindító állomásra is már minden jegy elkelt elővételben. Jövő februárban az Akvárium Klub NagyHalljában lép fel a zenekar.

Az AWS nemrég debütált negyedik, Fekete részem címet viselő stúdióalbuma minden eddigi várakozást felülmúlt. Az Eurovíziót is megjárt metálzenekar a rendkívül sűrű fesztiválszezon alatt vette fel az új anyagot. Óriási érdeklődés kíséretében jelentették meg, és mutatták be a budapesti Barba Negra Music Clubban, ahová eddig példátlan módon több mint egy hónappal a koncert előtt minden jegy elkelt.

Az EDGE Records gondozásában megjelent Fekete részem 10 új dalt tartalmaz, melyek mellé felkerült még az Ossian tribute albumon is szereplő Éjféli lány feldolgozás, illetve a már világszerte jól ismert Viszlát nyár az eredeti és az akusztikus verzióban.

A lemez felvételeit, keverését és maszterelését a Y Sound Studióban a zenekar gitárosa és producere, Brucker Bence végezte.

Az Eurovízió és a Wacken Open Air adta lendületet töretlenül viszik tovább a srácok, hiszen a turnényitó gödöllői koncertre is minden jegy elkelt elővételben. Emellett pedig többen is korszakalkotó darabnak nevezik a minden eddiginél sötétebb és feszültebb lemezt.

AWS – Fekete Részem [Hivatalos videó]

★ AWS Facebook: https://www.facebook.com/awszenekar ★ AWS Insta: http://www.instagram.com/awsofficial ★ AWS webpage: http://www.awsofficial.hu ★ Booking (kon…

A következő kiemelt koncert, egyben nagy mérföldkő a csapat életében a 2019. február 8-i bulijuk lesz, ahol Budapesten az Akvárium Klub NagyHalljában állnak majd színpadra, életükben először adva itt önálló koncertet.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] Olyan elnyomott érzésekről, emlékekről és gondolatokról szól, amik mindannyiunkban benne vannak, de a hétköznapokban nem merünk, vagy nem tudunk beszélni róluk. Mi pedig pontosan ezekkel a “tabukkal” akartunk most foglalkozni   [/perfectpullquote]

– foglalta össze a zenekar énekese, Siklósi Örs az új anyag üzenetét.

17 e1538047217270
AWS / Fotó: Funzine

A lemez elérhető az összes online zenei platformon, illetve fizikai formátumban megrendelhető a metalshop.hu-ról. 

FEKETE RÉSZEM TURNÉ

10.31. Gödöllő, TrafoClub – TELTHÁZ

12.07. Pécs, Pécsi Est Café

12.27. Esztergom, Sportalsó

01.11. Debrecen, Roncsbár

01.19. Miskolc, Helynekem

01.25. Békéscsaba, Csabagyöngye Kulturális Központ

01.26. Szombathely, Végállomás

01.31. Kolozsvár (RO), Flying Circus

02.01. Marosvásárhely (RO),The Bunker

02.02. Nagyvárad (RO), Moszkva Kávézó

02.08. Budapest, Akvárium Klub NagyHall

02.09. Székesfehérvár, Petőfi Kultúrtanszék

02.15. Győr, Rómer Ház

03.01. Szeged, IH

03.02. Sopron, Rockfarsang

03.08. Tatabánya, Roxxy Music

03.09. Dunaszerdahely, Soul Hunter

03.14. Nyíregyháza, Club Hollywood

03.15. Eger, Broadway

03.22. Veszprém, Expresszó

03.23. Szarvas, Granárium Zebra Club


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból