Sokkal félelmetesebb lesz az Az – 2. fejezet, mint az első rész

Stephen King Az című regényének mozifilmes adaptációja a második fejezetéhez érkezett.

Pennywise visszatér, és készen áll arra, hogy újabb borzalmakat szabadítson a Derry nevű városka lakóira. A Warner Bros. már be is mutatta a sorozat következő részének hátborzongató előzetesét, írta a Vice magazin. A Stephen King regényén alapuló első rész 2017-ben futott a mozikban nagy sikerrel.

Az Penywise Stephen King
Horrorbohóc Az Az Című Filmben / Fotó: Cgmagazine

Az előzetes egy hosszabb jelenettel nyit, amelyben a Jessica Chastain által játszott Beverly felnőttként tér vissza otthonában, hogy egy kedves idős asszonnyal teázgasson. A nőről váratlanul kiderül, hogy Ő Pennywise lánya, tehát nem is olyan kedves öreg hölgy, mint amilyennek látszik.

IT Chapter 2 (2019) – Official Teaser Trailer | Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader

IT Chapter Two arrives in theaters September 6. Starring Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Bill Skarsgård.

Az előzetesben feltűnnek a Lúzerek Klubjának további tagjai is, mint például James McAvoy (Bill) és Bill Hader (Richie). Pennywise szerepében ismét Bill Skarsgard rémisztgeti a csapat immár felnőtt tagjait.

Úgy néz ki, az IT lesz az eddigi legjobb Stephen King-adaptáció / ContextUs

Habár még senki sem látta a teljes filmet, szerintem mindannyian megegyezhetünk abban, hogy pozitív irányba billen a mérleg az eddig látottak alapján. Bár nem vagyok nagy horrorfilm-rajongó, sőt inkább takaró alól szoktam végignézni ezeket, azt azért meg tudom állapítani, hogy ez talán az eddigi legijesztőbb film, amit látni fogunk majd a lehető legjobb és legklasszikusabb értelemben.

Az Az – Második fejezet szeptemberben kerül a nagyközönség elé. Remélhetőleg nem fog ismét inspirálni egy korábbihoz hasonló bohóc pánikot.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk