Olvasom Könyvajánló Kitálalt az amerikai sztárok első számú jógaoktatója

Kitálalt az amerikai sztárok első számú jógaoktatója

Promóció

Claire Grieve könyvet írt Energize (Feltöltődés) címmel, amelyben lerántja a leplet a hollywoodi sztárok alakjának titkáról.

Promóció
- Advertisement -

Claire Grieve jógaoktató úgy döntött elektronikus könyv formájában osztja meg a világgal azokat a jóga és életmód tanácsokat, amelyeket bárki alkalmazhat, hogy olyan alakja legyen, mint a legismertebb hollywoodi sztároknak. A jóga guru, több vezető hollywoodi színésznővel, popsztárral és modellel működött már együtt, hogy tökéletesre formálja testüket. Claire a jóga gyakorlatokban látja a harmonikus életmód és a tökéletes forma titkát.

A jóga egy az elme és a test harmóniájára alapuló filozófia, amely évezredek óta létezik. A jóga nem csak az izmokra van jó hatással, hanem teljesen megváltoztatja az embernek a világgal való kapcsolatát

– vallja Claire Grieve.

 

Unalmas a jóga? Próbáltad már a levegőben? És kecskékkel? Vagy sörrel?

A jógatermek és oktatók igyekeznek változatos gyakorlatsorokkal, speciális zenével, füstölőkkel, színes matracokkal, hevederekkel és egyéb eszközökkel érdekesebbé tenni az órákat. Egyes helyeken azonban ennél is tovább mentek. Ezeket a szuper és vicces ötleteket mutatjuk most meg. 5 tippünk is van azok számára, akik unalmasnak találják a hagyományos jógázást.

A fitnesz világában rengeteg olyan módszer létezik, amely gyors eredményt kínál, viszont talán a jóga az egyetlen olyan gyakorlat, amely hosszú távú hatást ígér és életmóddá is válhat.

Claire Grieve / The Hollywood Reporter

Claire Grieve elárulta azt, hogy mi a tökéletes gyakorlat azok számára akik a nap jelentős részét íróasztal előtt töltik vagy folyton mobiltelefonálnak.

A gyakorlatot háton fekve végezzük, a térdeket behajlítjuk, majd mindkét oldalra leengedjük, miközben összeérintjük a talpakat. 5-10 percig tartva ezt a pózt a csípő, a váll és a torok feszülni fog, viszont a gyakorlat megnyitja a szívcsakrát – állítja Claire. Sőt feloldja a mindennapi stressz okozta negatív hatásokat is.

És hogy mi a titka annak, hogy a vörös szőnyegen tökéletesen nézzünk ki? Az egészséges táplálkozás és a napi szintű edzés beépítése az életünkbe. Többek között ennek eléréséhez ad tanácsokat Claire Grieve könyve az Energize, amelynek előszavát a tökéletes alakú Rosie Huntington-Whiteley szupermodell írta. A  könyv itt érhető el.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3