Az elnök emberei sorozat sztárjaival lép színpadra és promózza a szavazást Michelle Obama és Bill Clinton

Egészen különleges meglepetésvendégekkel állította színpadra Az elnök emberei stábja a harmadik évad egyik epizódját. A 2020-as amerikai elnökválasztás részvételére, szavazásra buzdít Bill Clinton és Michelle Obama.

Kameós sztárparádé a színpadon

Tizennégy évvel az utolsó rész adásba kerülése után, ahogy az amerikai elnökválasztási kampány a célegyenesbe fordult, Az elnök emberei szereplőgárdája újra összeállt, hogy színpadra állítsák a népszerű politikai drámasorozat harmadik évadjának egyik epizódját, írja a The Guardian.
elnok emberei reunion elnokvalasztas
Az elnök emberei / Fotó: Channel 4
Az HBO-n október 15-től megtekinthető reunionban olyan sztárvendégek is színpadra lépnek, mint Michelle Obama, Lin-Manuel Miranda Pulizter-, Tony-, Grammy- és Emmy-díjas színész-musicalszerző, Samuel L. Jackson, Marlee Matlin, Oscar-díjas színésznő, aki az első évad kivételével szerepelt a sorozatban, és Bill Clinton, aki 1993-2001 között volt az Egyesült Államok elnöke.

Így reagált a világ Donald Trump elnök és felesége koronavírus-fertőzésére – Contextus magazin

Október 2-án, pénteken reggel arra a hírre ébredt Európa, hogy Donald Trump amerikai elnök és felesége, a first lady, Melania Trump koronavírus-fertőzött. Úgy tudni, az amerikai elnök jól van, de 74 évesen a veszélyeztetett kategóriába tartozik, írja a . Eddig már több millió amerikai állampolgár megfertőződését és több mint 200 ezer halálát okozta a Covid-19 az Egyesült Államokban.

Az előadás a volt First Lady Obama When We All Vote elnevezésű nonprofit szervezetét támogatja, amelyhez csatlakozott Tom Hanks, Miranda és Janelle Mone is, és amely célja, hogy rávegye az állampolgárokat, hogy menjenek el szavazni.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tonight, @FLOTUS and I tested positive for COVID-19. We will begin our quarantine and recovery process immediately. We will get through this TOGETHER!

President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) által megosztott bejegyzés,

Az NBC műsorán 1999 és 2006 között vetített, a kritikusok által is kedvelt sorozat 29 Emmy-díjat nyert. Az alkotó, Aaron Sorkin tette igazán népszerűvé a „walk and talk” történetmesélő technikát, amikor két szereplő valahova menet közben beszél meg valamit. Sokak számára egykor a sorozat felüdülés volt a George W. Bush-korszakban. A fiatalabb generációk pedig most a Netflix-en nézhetik újra.

A West Wing Special | Official Trailer | HBO Max

This isn't just a staged reading: it's a call to action. The #WestWingSpecial comes to HBO Max on October 15, in partnership with @WhenWeAllVote. Subscribe: ...

A felvétel a Los Angeles-i Orpheum Színházban készült szigorúan a Covid-protokollok betartása mellett. Leo McGary fehér házi kabinetfőnököt Sterling K. Brown (Rólunk szól) játssza, aki a 2005-ben elhunyt John Spencer szerepét vette át.

Nem reunion

Annak ellenére, hogy szinte a teljes stáb újra összeállt, a Late Show with Stephen Colbert című talkshow-ban Sorkin hangsúlyozta, hogy „nem reunionről van szó, hanem inkább egy célzott üzenet színpadra állításáról”. “Éveken át ellenálltam, hogy újra összeálljunk egy rész erejéig. De ez a lehetőség éppen a When We All Vote kritikus időszakában adódott, úgyhogy miközben egy régi csapat hosszú idő után viszontlátja egymást, ez mégsem egy reunion. Célunk van vele” – hangsúlyozta Sorkin. A Lelki problémák című epizódban Bartlet elnök (Martin Sheen) Sam Seabornnal (Rob Lowe) és Toby Zieglerrel (Richard Schiff) szócsatázik a sakkozás közben. Eközben CJ Cregg (Alison Janney) sajtófőnök és Charlie Young (Dulé Hill) kölcsönösen szívatják egymást, a tanácsadó Josh Lyman (Bradley Whitford) pedig New Hampshire-ben előválasztást ír ki.

It's Not A West Wing Reunion, It's A Benefit With An Appearance By Michelle Obama

Part 3 - Allison Janney jumped right back into her role as CJ Cregg for this special, as did her castmates Richard Schiff, Martin Sheen, and Bradley Whitford...

Az elnök emberei csupán egy a sorban a népszerű sorozatok felélesztési kísérletei közül, amelyek valamilyen jótékony célt szolgálnak: a Városfejlesztési osztály 2,8 millió dollárt gyűjtött össze a Feeding America számára, de a Kaliforniába jöttem, a Balfékek, a Szerelmes hangjegyek, sőt, még az 1985-ös Kincsvadászok ifjúsági film stábja is újra összeállt. És persze előbb-utóbb jön majd a Jóbarátok extra is, amit egyszer már elhalasztottak a koronavírus miatt.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból