Az év táskája: az óriás hátizsák

Jártál már úgy, hogy nyaraláskor valamit otthon kellett hagynod, mert nem fért bele a táskába? Ezzel a hátizsákkal ez garantáltan nem fog előfordulni!

A gyakorlatilag ember nagyságú hátizsák méreteiben egyedülálló, hiszen 180 literes kapacitással rendelkezik. Tehát ha valaki elég izmos akár 18 rekesz sört is magával tud cipelni egy hosszabb túrára.

collagebackbaggg 1
Óriás hátizsák Japánból / fotó: PlyWood

A szörny méretű hátizsák nem véletlenül tartozik az XXXXXL-es méret kategóriába. A termékre $234 kell költenie annak, aki egy ilyen batyuban szeretné magával vinni a legfontosabb holmiját.

A PlyWood oldalon bárki online beszerezheti magának a hátizsákot olíva, fekete és homok színekben.

Megtaláltuk neked a legjobb táskát, csak szólunk! / ContextUs

Az első és a legfontosabb a méret. Hazudik, aki azt mondja, hogy jó közérzettel el tud indulni egy borítéktáskával, amibe maximum befér a pénztárca, a mobil és néhány zsebkendő, de a lakáskulcs már domborodik az oldalán… Egy nő igenis minden eshetőségre fel akar készülni, ezért nem is biztos, hogy táskának, sokkal inkább elsősegély-pakknak kéne hívni a kedvenc szütyőinket.

A tervezők arra is gondoltak a vállpánt megtervezésekor, hogy az csökkentse a vállra nehezedő nyomást, így állításuk szerint könnyen mozgatható és viselhető, tudhatjuk meg a Design TAXI cikkéből.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból