Jövőre bemutatja Zack Snyder Az Igazság Ligája című szuperhősfilmjének rendezői változatát a hamarosan induló HBO Max.

Lánya halála miatt hagyta félbe

Az HBO új streamingszolgáltatása a filmet gyártó Warner Media leányvállalata. Az újonnan induló szolgáltatás igyekszik minél több előfizetőt gyűjteni, egyebek mellett azzal, hogy hollywoodi sztárokkal készült produkciók bemutatását ígérik.

Az Igazsag Ligaja Rendezoi Valtozat Zack Snyder Hbo
Az Igazság Ligája (2017) / Fotó: Warner Bros.

Mióta Az Igazság Ligája 2017-ben a mozikban debütált, rajongók hada próbálta elérni, hogy a Zack Snyder által készített rendezői változatot is mutassák be. Még Snyder már szinte az egész képregényfilmet leforgatta, csak az utómunka és a vágás volt hátra, amikor lánya öngyilkossága miatt otthagyta a produkciót. A filmet, amelyben Batman, Wonder Woman, Aquaman, Villám, Cyborg és Superman együtt jelenik meg a vásznon. Végül Joss Whedon (Buffy, a vámpírok réme, Bosszúállók) fejezte be – idézte fel a Variety.

Kutatás szerint úgy imádjuk a filmes gonoszokat, mint magunkat

Carl Jung szerint irritálónak találjuk, ha olyan emberekhez kerülünk közel, akik hasonló negatív tulajdonságokkal rendelkeznek, mint mi. Mivel ezek a személyek “tükröt mutatnak” nekünk, így nyilvánvalóvá válik számunkra, hogy mi az, amin nekünk is ideje lenne változtatni. Egy új kutatás, amit a Northwestern University intézmény kutatói, Rebecca J. Krause és Derek D.

Whedon több jelenetet újraforgatott, és a rajongók szerint a film eredeti sötét tónusát sokkal könnyedebbre változtatta. A közösségi médián a “mutassák be Snyder vágását” hashtag alatt indult mozgalom a film Snyder-féle változatának forgalmazásáért.

Nem aratott nagy sikert sem

A 300 millió dollárból készült film végül világszerte 650 millió dolláros jegybevételt ért el, de a Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Henry Cavill, Ray Fisher és Ezra Miller főszereplésével forgatott produkciót a filmkritikákat összegző Rotten Tomatoes honlap is csak 40 százalékosnak értékelte.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a 2021-re ígért Snyder-változat egy hatrészes sorozatként vagy egy csaknem négyórás rendezői változatként kerül-e majd a képernyőre – írta a BBC.

Az HBO Max május 27-én indítja szolgáltatását az Egyesült Államokban. Mint megírtuk, az új Batman, a Villám és a Shazam folytatása azonban csúszik a koronavírus miatt. Ebben a cikkünkben pedig összeírtuk, mely 2020-as filmek csúsznak és mikor.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk