Iconic Blonde Cropsot: Az ikonikus szőke frizuráknak dedikált Instagram-fiók

Az Iconic Blonde Cropsot megéri követni az Instagramon, akár szőke vagy, akár nem.

Az Iconic Blonde Crops fiók tulajdonosának nagyon jó érzéke van a hashtagekhez. A szójáték alapú képaláírások, amelyeket a vagány szőkített hajú celebek képe alá kreál hamisítatlan géniuszról tanúskodnak a 2016-tól működő profilon.

Nagyon-nagyon szeretem a sok brit tévésztárt, akik egy időben hasonló rövid szőke frizurát hordtak általában, hogy egy erős nőképet közvetítsenek vele

– írja az egyébként anonimitást preferáló készítő. Az olyanok, mint Sally Webster a Coronation Streetből (azaz #SallyCropster) Sam Mitchell az Eastendersből (#DaniellaWestcrop) és a Bad Girls (vagy #BadCrops) Shirles Cartere egyfajta reprezentatív hajviseletet hordanak ikonikus módon.

A profil brit tulajdonosa hamarosan a világ minden nemzetiségéből származó nőkre kiterjesztette az Iconic Blonde Crops hatáskörét. Itt van például Kelis 2006 körül, egy sárga tónusú frufruval – #MightCropMeOnceWontLetYouCropMeTwice – és Elizabeth Taylor is. Vagy mondjuk még #CleoCropra, ahogy az aranyéveiben megismertük vattacukorfelhőként fésült hajával.

Jennifer Lawrence mint #CropnissEverdeen mutatkozik be. Sharon Stone 1990-es platina pixie-jét pedig hétezer liter hajzselé tartja a gravitáció szabályait meghazudtolva. Stone hashtage A Basic Instinctből származó szállóigéje variációja: #WhatExactlyDidYouHaveInMindMrCropelli? 

68. Tilda Swinton ??/? #TheCropniclesOfNarnia #Jadis #WeNeedToTalkAboutCrops #TheGrandBudapestBlondeCrop #Tilda

Iconic Blonde Crops (@iconicblondecrops) által megosztott bejegyzés,

Bármilyen ismert emberre nézünk, férfi vagy nő, valamikor az életében volt egy pont, hogy levágatták a hajukat és szőkére festették. Legtöbbször valamiféle vérfrissítésként, egy élet-megváltoztató döntés vagy esemény után. Miley Cyrus így távolította el magát Hannah Montana szerepétől, Diana hercegnő így tett Károly hercegtől való válásakor és ez Katy Perry megjelenése is a célirányos popzene készítéséhez.

Mindannyian egy ikonikus szőke hajviseletet választottak, hogy új korszak kezdődhessen az életükben. Mert semmi sem fejezi ki jobban azt, hogy megbirkózom vele, mint egy találkozás egy üveg peroxiddal és borotvaéles ollóval.

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból