A Stephen King regénye alapján készült Az: Második fejezet világszerte bevételi rekordokat ér el, írja a Deadline.

A New Line Cinema gyártásában készült Az – Második fejezet minden idők második legerősebben nyitó horrorfilmje lett a 185 millió dolláros bevételével, kicsivel lemaradva csak a 2017-es Az 189 milliója mögött.

Az Második Fejezet
A Rémületes Figura Az Az – Második Fejezetében Sem Csak Bohóckodik / Fotó: Gamespot

Az első részhez hasonlóan a folytatást is Andy Muschietti rendezte. A készítők a Második fejezet kapcsán is hasonló profitot várnak, mint az előző rész esetében, amely Amerikában meghaladta a 300 millió dollárt.

Stephen King a Ragyogás folyatásával kapcsolatban rántotta le a leplet

A Hill-ház kísértetei és a Gerald’s Game rendezője Mike Flanagan adaptálja Stephen King Álom doktor című könyvét, amely a Ragyogás folytatása. A film hátborzongató előzetese már meg is jelent a múlt héten.

A horrorfilmek történetében az Az – Második fejezet produkálta a bevételek szempontjából legjobb nyitányt világszerte, Európában és Ázsiában is az első helyen végzett a bevételi listákon.

AZ – MÁSODIK FEJEZET – Magyar szinkronos előzetes #2 (18)

AZ – MÁSODIK FEJEZET – SZEPTEMBER 5-TŐL A MOZIKBAN! A Vesztesek Klubja legyőzte a kísérteties Pennywise bohócot, túlélte a felfoghatatlan kalandot, tagjai sz…

A film főszereplői között olyan színészeket láthatunk, mint James McAvoy, Jessica Chastain és Pennywise szerepében Bill Skarsgård. A horrorfilmet a magyarországi mozik szeptember 5-e óta vetítik.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet