Nézem Film Gyerekkorod legszeretettebb meséje 25 év után visszatér – Jön...

Gyerekkorod legszeretettebb meséje 25 év után visszatér – Jön Az oroszlánkirály

Promóció

Mi a közös a Darth Vaderben és Az oroszlánkirályban? A ContextUs utána járt ennek is! Annyit elárulunk, hogy 25 év után újból mozivásznon.

Promóció
- Advertisement -

A Disney következő nagy durranása Az oroszlánkirály remake-je lesz. A nézettségi rekordokat döntő eredeti változatot computer animáció segítségével élesztik újra. Hasonlóképpen, mint ahogy a Szépség és a szörnyeteg és a Dzsungel könyve esetében történt.

Az eredeti változatot 1994-ben mutatták be, amelynek az Elton John által énekelt Can You fell the love tonight című betétdalát az Amerikai Filmakadémia Oscar-díjjal jutalmazta. Az akkori változatban az animációs szereplőknek olyan sztárok kölcsönözték a hangjukat, mint Jeremy Irons, Matthew Broderick, Rowan Atkinson és Whoopi Goldberg.

Elton John – Can You Feel the Love Tonight (From “The Lion King”/Official Video)

“Can You Feel The Love Tonight” is taken from Walt Disney’s The Lion King, performed / composed by Elton John and with lyrics by Tim Rice, sound tracking a pivotal romantic scene between Simba and Nala. The hit song peaked at #4 on the Billboard Hot 100 and also won the 1994 Academy Award for Best Original Song.

A Disney most is követi a jól bevált hagyományt és sztárokat szerződtetett az állatsereg megszólaltatásához. Simba hangját Donald Glover adja, Beyoncé pedig a romantikus szálat képviselő oroszlán lányt szólaltatja meg.

A film előzeteséből az is kiderül, hogy Simba apját, Mufasát ugyanaz a színész alakítja hangban, mint a 25 évvel ezelőtti változatban a Darth Vader hangját is kölcsönző James Earl Jones!

James Earl Jones, aki az Oroszlánykirály és Darth Vader hangját is kölcsönözte / Fotó: Geek Feed

A Beyonce-rajongók viszont csalódottak lehetnek a trailer kapcsán, mert kedvencük nem szólal meg benne, nekik várniuk kell Az oroszlánkirály új változatának filmbemutatójáig.

A sikergyanús alkotás rendezését Jon Favreau-ra bízta a Disney, aki a Dzsungel könyve új változatát is készítette.

Itt látható a film lenyűgöző előzetese:

The Lion King Official Teaser Trailer

Disney’s The Lion King opens in theatres July 19, 2019. From Disney Live Action, director Jon Favreau’s all-new “The Lion King” journeys to the African savanna where a future king must overcome betrayal and tragedy to assume his rightful place on Pride Rock.

Nehéz eldönteni, hogy az eredeti animációs Simba vagy az új CGI-változat a cukibb.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3