Gyerekkorod legszeretettebb meséje 25 év után visszatér – Jön Az oroszlánkirály

Mi a közös a Darth Vaderben és Az oroszlánkirályban? A ContextUs utána járt ennek is! Annyit elárulunk, hogy 25 év után újból mozivásznon.

A Disney következő nagy durranása Az oroszlánkirály remake-je lesz. A nézettségi rekordokat döntő eredeti változatot computer animáció segítségével élesztik újra. Hasonlóképpen, mint ahogy a Szépség és a szörnyeteg és a Dzsungel könyve esetében történt.

Az eredeti változatot 1994-ben mutatták be, amelynek az Elton John által énekelt Can You fell the love tonight című betétdalát az Amerikai Filmakadémia Oscar-díjjal jutalmazta. Az akkori változatban az animációs szereplőknek olyan sztárok kölcsönözték a hangjukat, mint Jeremy Irons, Matthew Broderick, Rowan Atkinson és Whoopi Goldberg.

Elton John – Can You Feel the Love Tonight (From “The Lion King”/Official Video)

“Can You Feel The Love Tonight” is taken from Walt Disney’s The Lion King, performed / composed by Elton John and with lyrics by Tim Rice, sound tracking a p…

A Disney most is követi a jól bevált hagyományt és sztárokat szerződtetett az állatsereg megszólaltatásához. Simba hangját Donald Glover adja, Beyoncé pedig a romantikus szálat képviselő oroszlán lányt szólaltatja meg.

A film előzeteséből az is kiderül, hogy Simba apját, Mufasát ugyanaz a színész alakítja hangban, mint a 25 évvel ezelőtti változatban a Darth Vader hangját is kölcsönző James Earl Jones!

James Earl Jones Vader
James Earl Jones, Aki Az Oroszlánykirály És Darth Vader Hangját Is Kölcsönözte / Fotó: Geek Feed

A Beyonce-rajongók viszont csalódottak lehetnek a trailer kapcsán, mert kedvencük nem szólal meg benne, nekik várniuk kell Az oroszlánkirály új változatának filmbemutatójáig.

A sikergyanús alkotás rendezését Jon Favreau-ra bízta a Disney, aki a Dzsungel könyve új változatát is készítette.

Itt látható a film lenyűgöző előzetese:

The Lion King Official Teaser Trailer

Disney’s The Lion King opens in theatres July 19, 2019. From Disney Live Action, director Jon Favreau’s all-new “The Lion King” journeys to the African savan…

Nehéz eldönteni, hogy az eredeti animációs Simba vagy az új CGI-változat a cukibb.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból