Hallgasd meg Beyoncé új dalát, amely Az oroszlánkirályhoz készült

A Disney megjelentette a Spirit című Beyoncé-dalt, amely Az oroszlánkirály új változatának egyik betétdala.

Az énekesnő hangján szólal meg, illetve énekel, Nala, Az oroszlánkirály egyik digitális szereplője. A dal a valódi erő érzéséről szól és egy modern fordulatot hoz a film zenei anyagához.

beyonce spirit oroszlankiraly
Beyoncé énekli Az oroszlánkirály egyik betétdalát / Fotó: IMDb

„Minden dal azért íródott, hogy a film történetére reflektáljon, amely lehetőséget ad a hallgatónak, saját képzelete kibontakoztatására, miközben hallgatja az új változatot”  – mondta Beyoncé.

Dokumentumfilm készül Beyoncé Coachella-koncertjéből

A filmet a Netflix forgalmazza majd, az énekesnő 2018-as Coachella-koncertjét fogja követni kiegészítő anyaggal. A globális felmelegedés már eddig is épp elég problémát okozott. A két popsztár pedig úgy gondolta, eljött az idő, hogy ők is tegyenek valamit a folyamatok mérsékléséért.

Az énekesnő hozzátette azt is, hogy a dalok létrehozásában fontos szempont volt, hogy a tehetséges művészek mellett a legjobb afrikai producerek is közreműködjenek.

SPIRIT (From Disney’s “The Lion King”)

Provided to YouTube by Parkwood Entertainment/Columbia SPIRIT (From Disney’s “The Lion King”) · Beyoncé SPIRIT ℗ 2019 Walt Disney Records, under license to C…

A dal R&B, pop, hiphop és afro-beat elemeket is hordoz. A Spirit az új The Lion King: The Gift című válogatás albumon hallható majd, amely július 19-én jelenik meg, írja a Vice.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból