A leginkább a Star Trek Picard kapitányának vagy X-professzor szerepében ismertté váló Patrick Stewart kölcsönzi majd hangját Poopnak a készülő Emoji Movie-ban.

Először 2016-ban jött a hír, hogy olyan mozifilm készül, amelynek hangulatjelek lesznek a főszereplői, azóta pedig folyamatosan derülnek ki újabb információk a filmről. A moziban, amely teljes mértékben digitális környezetben játszódik, egy emojit követhetünk majd, aki eltéved és különféle kalandokba keveredik egy tinédzser telefonjában.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A film forgatókönyvét a Rocksulit jegyző Mike White írta, a rendező pedig Tony Leondis lesz, és egyre több hangulatjelről lehet már tudni, melyik színész hangján szólal meg. A Szilícium völgyből ismerős T.J. Miller mellett már biztosan szerepet vállal a filmben a Carpool Karaoke házigazdája, James Corden és Ilana Glazer a Broad City sztárja is. De most már megvan az egyik legnépszerűbb karakter, a kaka-hangulatjel szinkronhangja is, Patrick Stewart személyében[/perfectpullquote]

– írja a The Guardian.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet