A legendás médium, Baba Vanga hihetetlen jóslatokat fogalmazott meg, és úgy tűnik, újabb kettő vált valóra.

Baba Vanga 1996-ban hunyt el, de a mai napig gyakran a címlapokra kerül, mikor beválik egy jóslata. Előre megjósolta például 2001-es New York-i terrortámadást, a 2004-es thaiföldi szökőárat, Barack Obama elnökségét, a Szovjetunió felbomlását, valamint Kelet- és Nyugat-Németország újraegyesítését.

A vak jós egészen 5079-ig fogalmazott meg jóslatokat, amikor szerinte a világ véget ér. 2022-re hat jóslata volt, melyekből kettő már valóra is vált, írjaDailyStar.

2022-re azt jósolta, hogy több ázsiai országot és Ausztráliát „intenzív árvízrohamok” sújtják majd. Úgy tűnik, ez valóra vált, Ausztrália egyes részeit heves esőzések árasztották el az év elején, az árvizek tömeges kiürítéseket idéztek elő. Baba Vanga azt is jósolta, hogy a városokat vízhiány sújtja az aszály miatt. Ez történik jelenleg Európában. News Corp jelentése szerint Portugália arra kérte polgárait, hogy korlátozzák vízhasználatukat, és Olaszország pedig jelenleg az 1950-es évek óta a legrosszabb aszályon megy keresztül.
Baba szerint az idei év egy új halálos vírust is hoz Szibériából, egy idegen inváziót, egy sáskainváziót és a virtuális valóság használatának növekedését.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet