Baba Vanga, a vak jós 1979-ben rémisztő próféciában jövendölte meg, hogy Putyin világuralomra tör.

Baba Vanga valódi neve Vangelija Pangyeva Guscserova volt, 1911. október 3-án született és 1996. augusztus 11-én halt meg. Gyerekkorában vesztette el látását, de elmondása szerint helyette valami sokkal értékesebbet kapott: a jövőlátást, írja a Promotions.

Sokan álltak sorban a háza előtt, remélve, hogy megtudhatják, mi fog velük történni. A jós soem foglalkozott a pénz és a meggazdagodás témájával, maga is szerény körülmények között élt, és gyakran jótékonykodott.

1980-ban megjövendölte a kurszki nukleáris tengeralattjáró 2000-es katasztrófáját, azt, hogy a 44. amerikai elnök fekete lesz, és egyesek szerint az Egyesült Államok elleni 2001. szeptember 11-i terrortámadást is. 1979-ben Oroszországról jósolt, a következőket mondta:

Minden ki fog olvadni, mint a jég, csak egy marad érintetlenül: Vlagyimir dicsősége, Oroszország dicsősége. Túl sokan fognak az áldozatául esni. Senki sem tudja megállítani Oroszországot. Mindenkit el fog távolítani az útjából, és nem csak megtartja a hatalmát, de a világ ura lesz.

Persze jóslatai nem mindig pontosak, azt is mondta, hogy 2017-re Európa megszűnik, és hogy Barack Obama lesz az utolsó amerikai elnök. Baba Vanga jóslatainak pontosságát a prófécia kutatók 65, a hívei 85%-ra teszik. Arról, hogy mit jósolt 2022-re, ebben a cikkünkben írtunk.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet