A kismama kitiltotta férjét és annak családját a szülőszobából, miután kigúnyolták a nevet, amit a babának választott.

A leendő anyuka a Redditen mesélte el, hogy férje családjában hagyomány, hogy a baba születése előtt kiválasztják a nevét, majd ezt egy takaróra hímzik, és ebbe bugyolálják, miután világra jön. A nő eleinte csak azután akart döntést hozni a gyerek nevéről, miután megszülte, de férje kedvéért megpróbált kompromisszumot hozni, írjaMirror.

Úgy tűnik azonban, hogy a pár nem tud közös nevezőre jutni, az anyukának az apuka nevei nem tetszenek, a férfi pedig a nő összes ötletét leszavazza, pedig az volt az egyezség, hogy a feleség dönt. A kismama elhunyt testvére után Jessicának szeretné elnevezni a kisbabát, de sokáig fel sem merte hozni a családnak, mivel rosszul esett volna neki, ha testvére nevét is leszavazzák. 

Végül mégis elárulta, hogy a Jessica név tetszik neki, miután az anyósa megállás nélkül ezzel nyaggatta. A család ekkor kinevették, és azt mondták, a név “egy nagy” és “csúnya” lánynak való, és már azelőtt tönkreteszi lánya életét, hogy megszületett volna. A leendő anyuka próbálta megvédeni magát és elhunyt testvérét, de a férje nem állt ki mellette. 

A nő ezután úgy döntött, egyedül fogja megszülni a gyermekét, és nem engedi be a férjét sem a szülőszobába. A babanevek más családban is konfliktus forrásává vált, egy nő anyósa a szülőszobán próbálta meggyőzni a vajúdó anyát, hogy inkább egy másik nevet válasszon a gyereknek.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet