Követem Trash A hajléktalanokat a Baby Shark gyerekdal ismételgetésével akarja elűzni...

A hajléktalanokat a Baby Shark gyerekdal ismételgetésével akarja elűzni a városvezetés

Promóció

A floridai West Palm Beach vezetése gyerekdalok – Baby Shark vagy épp a Raining Tacos – megállás nélküli ismételgetésével akarja elűzni a hajléktalanokat, írja a 444.

Promóció
- Advertisement -

A floridai West Palm Beach vezetése megelégelte, hogy hajléktalanok tanyáznak a közterületeken. Az elüldözésére azt a tervet találták ki, hogy a Baby Shark vagy épp a Raining Tacos gyerekdalokat ismételgetik. Abban bíznak, hogy a felnőtteknek frusztráló gyerekdalok elriasztják őket.

Baby Shark dodododod / Fotó: Pinkfong! Kids’ Songs & Stories YouTube-csatorna

A CBS News-nak adott interjúban a West Pal Beach sajtófőnöke azt mondta, átmeneti intézkedés a gyerekdal mint fegyver. A Baby Shark egyébként már több mint 3 milliárd megtekintésnél jár a YouTube-on. A Raining Tacos még “csak” 31 milliónál tart.

Baby Shark Dance | Sing and Dance! | Animal Songs | PINKFONG Songs for Children

★BABY SHARK CHANNEL OPEN!★ Subscribe for exclusive Baby Shark videos! https://www.youtube.com/channel/UCNVE4szbMrOZk9IheX8vHbQ?sub_confirmation=1 Subscribe and watch new videos uploaded every week. ★ YouTube Channel: http://www.youtube.com/Pinkfong You are watching the original Pinkfong Baby Shark Dance video. Join Pinkfong’s Baby Shark Challenge by uploading your own videos on social media! Join #BabySharkChallenge Now! 🦈🦈🦈🦈 PINKFONG!

A CBS News megjegyzi, hogy ez a taktika az afgán és iraki háborúban használt módszerre emlékeztet. Amerikai vallatók harsogó zenével kínozták a bebörtönzötteket.

A város vezetése leginkább az üvegfallal körülvett pavilontól akarják elűzni a hajléktalanokat, ahol tavaly 164 rendezvényt tartottak, köztük esküvőket és üzleti találkozókat.

Parti Nagy Lajos, Hernádi Judit, Radnóti Sándor, Kemény István, Mécs Imre egy-egy mondattal demonstrált a hajléktalanságban élők védelmében

Október 14-én, vasárnap délután kortárs írók, színészek, rendezők, riporterek és civilek közösen tiltakoztak Egy mondat. címmel. Az akció szervezői kortárs magyar írókat, költőket, színpadi szerzőket és dalszövegírókat kértek meg arra, hogy egyetlen mondatban reagáljanak a módosított Alaptörvény inkriminált mondatára.

A városnak pedig 240 ezer dolláros bevételt vár a helytől. Leah Rockwell, a park igazgatója azzal érvelt, hogy a szervezőknek és a vendégeknek így nem kell alvó embereken keresztül járniuk.

A The City of Lake Worth már próbálkozott hasonlóal. Akkor klasszikus zenével akarták, hogy a város Kulturális Plázájából akarták elűzni a hajléktalanokat, ám füstbe ment a terv.

De nem minden amerikai államban megy így. A napokban írtuk meg, hogy Will Smith fia, Jaden a születésnapja alkalmából egy mozgó éttermet alapított apjával. A kezdeményezés célja, hogy a rászorulókat ingyen étellel segítsék.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3