Követem Trash A hajléktalanokat a Baby Shark gyerekdal ismételgetésével akarja elűzni...

A hajléktalanokat a Baby Shark gyerekdal ismételgetésével akarja elűzni a városvezetés

Promóció

A floridai West Palm Beach vezetése gyerekdalok – Baby Shark vagy épp a Raining Tacos – megállás nélküli ismételgetésével akarja elűzni a hajléktalanokat, írja a 444.

Promóció

A floridai West Palm Beach vezetése megelégelte, hogy hajléktalanok tanyáznak a közterületeken. Az elüldözésére azt a tervet találták ki, hogy a Baby Shark vagy épp a Raining Tacos gyerekdalokat ismételgetik. Abban bíznak, hogy a felnőtteknek frusztráló gyerekdalok elriasztják őket.

Baby Shark dodododod / Fotó: Pinkfong! Kids’ Songs & Stories YouTube-csatorna

A CBS News-nak adott interjúban a West Pal Beach sajtófőnöke azt mondta, átmeneti intézkedés a gyerekdal mint fegyver. A Baby Shark egyébként már több mint 3 milliárd megtekintésnél jár a YouTube-on. A Raining Tacos még “csak” 31 milliónál tart.

Baby Shark Dance | Sing and Dance! | Animal Songs | PINKFONG Songs for Children

★BABY SHARK CHANNEL OPEN!★ Subscribe for exclusive Baby Shark videos! https://www.youtube.com/channel/UCNVE4szbMrOZk9IheX8vHbQ?sub_confirmation=1 Subscribe and watch new videos uploaded every week. ★ YouTube Channel: http://www.youtube.com/Pinkfong You are watching the original Pinkfong Baby Shark Dance video. Join Pinkfong’s Baby Shark Challenge by uploading your own videos on social media! Join #BabySharkChallenge Now! 🦈🦈🦈🦈 PINKFONG!

A CBS News megjegyzi, hogy ez a taktika az afgán és iraki háborúban használt módszerre emlékeztet. Amerikai vallatók harsogó zenével kínozták a bebörtönzötteket.

A város vezetése leginkább az üvegfallal körülvett pavilontól akarják elűzni a hajléktalanokat, ahol tavaly 164 rendezvényt tartottak, köztük esküvőket és üzleti találkozókat.

Parti Nagy Lajos, Hernádi Judit, Radnóti Sándor, Kemény István, Mécs Imre egy-egy mondattal demonstrált a hajléktalanságban élők védelmében

Október 14-én, vasárnap délután kortárs írók, színészek, rendezők, riporterek és civilek közösen tiltakoztak Egy mondat. címmel. Az akció szervezői kortárs magyar írókat, költőket, színpadi szerzőket és dalszövegírókat kértek meg arra, hogy egyetlen mondatban reagáljanak a módosított Alaptörvény inkriminált mondatára.

A városnak pedig 240 ezer dolláros bevételt vár a helytől. Leah Rockwell, a park igazgatója azzal érvelt, hogy a szervezőknek és a vendégeknek így nem kell alvó embereken keresztül járniuk.

A The City of Lake Worth már próbálkozott hasonlóal. Akkor klasszikus zenével akarták, hogy a város Kulturális Plázájából akarták elűzni a hajléktalanokat, ám füstbe ment a terv.

De nem minden amerikai államban megy így. A napokban írtuk meg, hogy Will Smith fia, Jaden a születésnapja alkalmából egy mozgó éttermet alapított apjával. A kezdeményezés célja, hogy a rászorulókat ingyen étellel segítsék.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3