2024-ig a WarnerMedia készíti a Bad Robot produkciós cég megrendeléseit, írja a VarietyAz 500 milliós paktum a cég platformjainak bővítését is jelenti.

Egyelőre 2024-ig a WarnerMedia valósítja meg a Bad Robot ötleteit. A cég mögött J.J. Abrams és felesége áll. Abrams több korábbi franchise-t is felélesztett már, például a Csillagok Háborúját – és ő is fejezi be az új trilógiát. De neki köszönhető a Lost sorozat is, valamint jelentős szerepet vállalt az új Westworld létrejöttében.

J.j. Abrams Bad Robot Warnermedia Biznisz
J.j. Abrams És Katie Mcgrath 2018-Ban, Bevery Hills-Ben / Fotó: Evan Agostini/Invision/Ap

Az üzlet egyelőre 500 millió dollárnál jár és filmek, showműsorok, videojátékok és egyéb szórakoztatóipari termékek gyártását foglalja magába. Ez azonban könnyen tovább bővülhet.

Lena Waithe szerepelni fog a Westworld harmadik évadában

Az -s várhatóan 2020-ban tér vissza a képernyőinkre. A készítők már dolgoznak a folytatáson, az eddigi színészek magas fizetésemeléseket kaptak a következő évadra. Korábban már megerősítették, a Breaking Bad Jesse Pinkmanjét alakító Aaron Paul is szerepelni fog a sci-fi sorozatban. Most a stáb listája egy újabb nagy névvel bővült.

Bad Robot és a Warner paktuma gyakorlatilag a végső bizonyíték, hogy a forgalmazók a híres művészek helyett a tehetségesekkel kíván foglalkozni. Ezt a versenyt a Netflix indította el, a leglátványosabban pedig a Disney igyekszik kihívó lenni benne. A forgalmazó novemberben esedékes streaming szolgáltatása alaposan felkavarhatja az állóvizet.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet