Bailey Hunter azért adta fel jól fizető pincérnői állását, hogy párja anyja elfogadja, de ez sem volt elég, és végül munka és kapcsolat nélkül maradt.

Felmondott, hogy az anyós megkedvelje

Bailey Hunter TikTok-videójáról a The Sun is írt, amiben elmesélte, hogy párjának nem volt problémája a munkájával, de a férfi anyja nem tudta elfogadni, hogy pincérnőként dolgozik. Végül a lány úgy döntött, hogy hiába keres jól, felmond a munkahelyén, hogy boldogabbá tegye párja anyját. Eleinte úgy tűnt, a leendő anyós elégedett, de ez nem tartott sokáig.

Az anyuka azt tanácsolta, dolgozzon a közösségi médiában, amit Bailey is jó ötletnek tartott, mivel már így is volt néhány támogatott tartalma a közösségi oldalain. Az anyós viszont ezzel nem volt megelégedve, ő úgy gondolta, valamelyik cégnél kellene munkát vállalnia. Aztán a viszony megint megromlott, és az anyuka közölte, soha sem fogja elfogadni a lányt, és nem akarja többé az életében látni.

Bailey Hunter rájött, hogy hatalmas hibát követett el

Hunter elmondása szerint a fiú kiállt érte anyja előtt, de mivel frissen végzett a jogi egyetemen, anyagilag nagyon kiszolgáltatott az anyjának, így nem volt választása.
Bailey rájött, hogy a nő sosem kedvelte volna meg őt, exe korábbi barátnője nővér volt, de így is ugyanarra a sorsra jutott, mint ő, tehát valószínűleg nem is a pincérnőségről volt szó. Elárulta, nagyon megbánta, hogy felmondott, és megtanulta a leckét, nem szabad a megélhetést kockára tenni egy kapcsolatért.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet