Balázs Klári a rendőrséget akarja ráhívni azokra a gyűlölködőkre, akik évek óta zaklatják, és halálos fenyegetéseket küldenek neki.

Balázs Klári három év zaklatás után kinyomozta, kik állnak a profilok mögött, és megosztotta neveiket a közösségi média-oldalukon, írja24.hu. Állítása szerint a gyűlölködők rajongói oldalakat hoztak létre, és ott álhíreket terjesztenek róla.

Gyáva alakok, akik a rajongói oldal mögé bújva próbálnak lejáratni mindkettőnket, de a mai nappal minden kiderült. A rendőrség hamarosan jelentkezik a fent megjelölt személyeknél! Vége!

– jelentette ki egy azóta törölt bejegyzésben az énekesnő. 

“Bizonyítékom van ezek ellen az emberek ellen! Bizonyos csoportokban vannak besúgóim, akik rendszerint írnak nekem, ha belefutnak egy ilyen uszításba. Kiderült, hogy nem mások írják ezeket a leveleket, mint néhány nő. Már onnan is sejthető volt ez, hogy Gyurinak semmi rosszat nem írnak. Csak nekem. De nekem olyanokat, hogy abba rend szerint beleborzongok, akárhányszor olvasom őket. Olyan írásokat kapok, hogy kicsinálunk téged, vagy hogy hallom, beteg lettél, remélem belehalsz. Azzal vádoltak, hogy én gyűlölöm a közönséget, de ez egyszerűen nem igaz. Ha gyűlölném őket, akkor minek is állnék színpadra.”

Egyszerűen le lehet ezt zárni: ha nem fejezik be, akkor legközelebb a rendőrségnek kell majd magyarázkodniuk

– mondta.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet