Nagy mérföldkőhöz érkezett Balázs Pali zenei pályafutása, januárban átvehette a huszadik aranylemezét.

Balázs Palit többen próbálták lebeszélni a teljes album megjelentetéséről az elmúlt években, mondván már nem divat cd-lemezt kiadni, de ő azt tapasztalja, a rajongói továbbra is szívesen vásárolják kiadványait. Erről tanúskodik az is, hogy a 20. lemeze, az Egyszer próbálj ki is aranylemezzé vált, írjaBlikk.

Amikor 1996-ban megjelent az első kazettám, volt olyan kollégám, aki egyenesen a képembe röhögött, hogy mit akarok én a zenei pályán ezzel a bemutatkozó anyaggal?

“Bátor lépés és egyben komoly elhatározás volt valóban, így a több mint két és fél évtized távlatából én is úgy érzem, de mindig a közönség dönt hosszú távon. Ez az én esetemben is így volt” – mesélte a zenész, majd bevallotta, maga se gondolta volna, hogy eljut a huszadikig. 

Viszont az is hozzátartozik, hogy szinte az egész életemet feltettem a zenei pályára, folyamatosan alkottam, írtam új dalokat, próbáltam tanulni, fejlődni minden területen.

“Örömmel tölt el, hogy 27 éve színpadon lehetek és élvezhetem a közönségem bizalmát, szeretetét. Ez inspirál és visz előre nap mint nap” – tette hozzá. “A igazi elismerés pedig a számomra az, hogy a korábbi „ellenségeskedő” kollégámtól az utóbbi években folyamatosan kapom a közösségimédia-felületeimen az elismerő like-okat és piros szívecskéket. Mondhatni, nagyot fordult a világ.”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet