A Balenciaga grúz származású kreatív igazgatója, Demna Gvasalia nemrég jelentette be a márka legújabb stílusfrissítését. A feltűnő sportcipő neve Track (nyomvonal, sín, pálya, csapás), és a túrázás, futás ihlette. Csúcstechnológiájú anyagának köszönhetően javítja a teljesítményt.

Ez mind szép és jó. De mielőtt felmennél a honlapra, hogy rá tedd a kezed a tetszetős sneakerre, fontos tudnod, hogy ehhez időpontot kell foglalnod. Ugyanis csak a Selfridges-nél érhető el.

Augusztus 23-tól szeptember 3-ig egy külön erre a célra létrehozott weblapon kell regisztrálni, és befoglalni egy üres időpontot, hogy a cipőt végre be lehessen szerezni, amint megindul az árusítás az üzlet Corner Shopjában. 

Ahogy megírtuk, Kanye West is meghökkentő reklámot csinált legújabb surranóihoz. Úgy tűnik, a Balenciaga ezen is túltesz, és az elérhetetlent játssza edzőcipőivel kapcsolatban.

Nem csak a cipő lesz megtekinthető a Selfridges-nél, hanem Mark Jenkins művész installációja és munkái is kiállításra kerülnek. A Balenciaga Selfridges Corner Shop árusítása szeptember 3 és 23. között zajlik majd.