Fényárban látszol – Balogh Eszter és Torres Dani örökké tartó szerelme

Balogh Eszter 2016-ban robbant be a köztudatba, amikor bekerült az X-faktor döntőjébe. Azóta pedig kiadta debütáló kislemezét Pillanatok címmel, amelyben Torres Dani is közreműködött.

Balogh Eszter a tehetségkutató után sem volt tétlen és azonnal elkezdett dolgozni bemutatkozó EP-jén Claudia Ballával és Kotsy Krisztinával, akik segítségével megalkották a Pillanatok című kislemezt. Az album egyik különlegessége, hogy egy dalt Dobrády Ákos is írt rá.

Brit és kínai turné – Claudia bejárja zenéjével a világot

A brit turné kapcsán már több helyi rádió interjúra ígérkezett el, többek között a BBC stúdiójában is fog beszélgetni és élőben zenélni. A fellépések mellett Claudia egy EP-megjelenéssel is készül, melyet kifejezetten a brit közönségnek szántak. Április 27-én jelenik meg a digitális felületeken a Perfect kislemez, melyen helyt kap a korábban már ismert, ellenben zeneileg újra gondolt címadó dala, a Perfect, mely alább meghallgatható.

Az EP másik érdekessége a Fényárban látszol, ami egy duett Torres Danival.

Balogh Eszter feat. Torres Dani – Fényárban látszol

Torres Danival készült duettet osztom meg, ami a Pillanatok EP-men is hallható. A dal az elmúlásról szól és az örökké tartó szerelemről, amit akkor is érzünk…

A duettet már élőben is több ízben előadta a két fiatal sztár, többek között az elegáns Aria Hotelbenä és egy népszerű szórakozóhelyen, az ELLÁTÓházban.

A szerzemény az elmúlásról és az örökké tartó szerelemről szól, mely vizuálisan is megjelenik a kisfilmben.

A közös munka során igazán jó összhang alakult ki a két népszerű előadó között, így nem kizárt, hogy látjuk még együtt őket közös projektben.

IMG 7948 1 1
Az X-Faktor döntőjében feltűnt Balogh Eszter Pillanatok címmel kiadta első kislemezét

Balogh Eszter a mindennapokban azon túl, hogy új dalokon és videókon dolgozik, ősszel világra hozta első gyermekét is, így kifejezetten mozgalmas és örömteli időszakot tudhat maga mögött.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból