Súlyos vádakat fogalmazott meg egy internetes portál Balogh Leventével és a műsorával kapcsolatban, de a tavalyi győztes most tiszta vizet öntött a pohárba.
Az álommeló elnökasszisztens-jelöltjeinek csapata összeállt, már élesben versengnek egymással a pozícióra pályázók a műsor második évadában. Balogh Levente üzletember, a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa elnöki asszisztensét keresi a hétköznap esténként az RTL-en futó produkcióban, melynek tavaly Keserű Balázs lett a győztese.
A fiatalember a reality megnyerése után egy évig dolgozott a nemes pozícióban, mostanra azonban már vezetőpozícióba került, a befektető ugyanis ügyvezető igazgatóvá léptette őt elő az egyik cégében, emellett résztulajdont is adott neki. Az euroASTRA internetes magazin most mégis átveréssel, hazugsággal vádolja Balogh Leventét.
A lap annak szeretett volna utána nézni, vajon melyik üzleti érdekeltségnek lett ügyvezetője Keserű Balázs. Az Opten céginformációs rendszer segítségével végzett vizsgálatuk alapján közölték, hogy Magyarországon nem akadt olyan vállalkozás, amelynek ügyvezetője Keserű Balázs lett, és amely Balogh Levente érdekeltségei közé tartozna. A magazin más európai uniós országokban is utánajárt, a céginformációs rendszerekben azonban más EU-tagállamokban sem találták meg a céget.
A Media1 megkereste az RTL Marketing és Kommunikációs Osztályát, akik az ügyben legilletékesebbhez, vagyis Keserű Balázshoz irányították őket. A fiatalember kérdésükre közölte, hogy az elnöki asszisztensi pozíciója hivatalosan még nem járt le, ez az oka a félreértéseknek.
– A szerződésem az elnöki asszisztensi pozícióra 2023. június elsejétől 2024. június elsejéig szól. A kinevezésem már megtörtént, de hivatalosan az elnöki asszisztensi pozíció lejárta után lép hatályba az új szerződés, amely az ügyvezetői igazgatói pozícióról szól. A társtulajdonosi viszony létrejötte és az, hogy ez melyik cégben valósul meg, jelenleg üzleti titoknak minősül, de június hónapban ez is publikussá válik. De szívesen állok mindenkinek a rendelkezésére hasonló kérdésekkel kapcsolatban, mivel úgy gondolom ebben a témában és az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdésekre én tudom a leghitelesebb választ adni – fogalmazott válaszában Keserű Balázs.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet